El diputat tarragoní Carles Castillo, en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya

Carles Castillo confirma el traspàs: serà el número 4 d'ERC per Tarragona a les pròximes eleccions

TarragonaDigital va avançar aquest canvi de files el passat mes de setembre

Aquest divendres, 11 de desembre, s'han confirmat els rumors d'un dels traspassos polítics més esperats a Tarragona. Carles Castillo, antiga jove promesa del socialisme tarragoní, serà el número 4 a les llistes d'ERC per Tarragona de cara a les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Ho ha avançat l'agència EFE, però les informacions sobre el seu fitxatge pels republicans corrien per la ciutat d'ençà de l'anunci de Castillo que es donava de baixa del PSC de Catalunya. De fet, a inicis del mes de setembre d'enguany, aquest mitjà recollia que el polític tarragoní havia enviat una carta al primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta, anunciant que posava punt final a 27 anys de militància socialista. Fonts del seu antic partit manifestaven a TarragonaDigital que Castillo tenia totes les paperetes per acabar a ERC

Primer diputat socialista que va visitar a Oriol Junqueras a la presó

Carles Castillo va ser el primer diputat socialista que es va desplaçar fins al Centre Penitenciari de Lledoners per visitar a Oriol Junqueras. Castillo, que va arribar a participar en una manifestació de Societat Civil Catalana a Tarragona contra el procés independentista, ha manifestat, en reiterades ocasions, el seu desencís amb el partit a Tarragona, (es va manifestar en contra del pacte de govern municipal amb el PP); amb la manca de fermesa, segons el seu parer, per defensar un projecte republicà per part dels socialistes i amb la necessitat d'entendre's amb els Comuns i Podem. 

Ara bé, fonts del PSC han explicat que l'allunyament de Castillo es basa en el fet que el partit no li ha donat el suport que ell esperava quan va intentar ser el successor de Josep Fèlix Ballesteros al capdavant del PSC de Tarragona. 


Comentaris