ÚLTIMA HORA

Troben el cos d'un home mort a la platja de la Móra de Tarragona

Hermán Pinedo, aspirant al càrrec de coordinador general de Podemos Catalunya

El membre de l'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha fet l'anunci aquest dijous

Hermán Pinedo, una de les persones més destacades de Podemos Tarragona, i membre de l'actual equip de govern municipal de l'Ajuntament de Tarragona, ha anunciat, aquest dijous, 28 de maig, que aspirarà a ser coordinador general de Podemos Catalunya, l'equivalent al càrrec de secretari general de la formació de Pablo Iglesias al país. 

Pinedo ha anunciat aquest pas després que la setmana passada recuperés el càrrec de secretari general de la formació a la capital tarragonina. El partit havia obert un expedient al líder polític tarragoní que, finalment, ha hagut de tancar i aixecar la suspensió cautelar imposada des del mes d'octubre de l'any passat. 

Amb el pas endavant que ha fet aquest dijous, 28 de maig, l'actual responsable de l'àrea de Patrimoni de Tarragona s'erigeix com una figura de consens en una formació que, a Catalunya, ha estat constantment sacsejada per les crisis a la direcció. Hermán Pinedo és el líder dels de Pablo Iglesias amb major rellevància institucional perquè, amb coalició amb els Comuns de Tarragona, governa una de les quatre capitals catalanes

Noelia Bail i Concha Abellán

Podemos Catalunya es troba en ple procés de primàries. Es tracta d'una cita amb les urnes, a doble volta, en les quals primer s'ha triat el candidat que liderarà la llista del partit en les pròximes eleccions catalanes i, després, es triarà el líder del partit. Noelia Bail, exsecretària general de Podemos Catalunya, ha guanyat la primera volta, i encapçalarà la llista per Barcelona però la candidata a presidenta de la Generalitat de Catalunya serà Jessica Albiach. Pel que fa a Conchi Abellán, Abellán aspira a ser la nova secretària general del partit morat. 

"«El coronavirus ha accelerat el col·lapse del capitalisme»: de TGN a Corea del Nord" "😡 Picabaralla política per «les retallades» en sanitat d'Artur Mas"