Ruiz (PSC): «O Sánchez és president, o ho serà Casado amb Abascal de ministre»

El candidat socialista per Tarragona s'ha dirigit als electors decebuts d'En Comú Podem assenyalant el seu pacte amb Ricomà
Joan Ruiz és el cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions generals d'aquest diumenge. | Àngel Ullate

El candidat del PSC per Tarragona al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz, ha defensat aquest dilluns, 4 de novembre, que en les eleccions generals de diumenge «ens hi juguem molt». Per a Ruiz, «o bé sortim del bloqueig i avancem amb Pedro Sánchez de president o bé el president es dirà Pablo Casado i ens trobarem a l'extrema dreta asseguda al Consell de Ministres amb Abascal, per exemple, de ministre de l'Interior o d'Igualtat».

A sis dies de la nova cita amb les urnes, Ruiz s'ha mostrat taxatiu per «evitar tornar als temps d'un govern del PP en què, per primer cop, l'extrema dreta de Vox fos imprescindible en qualsevol decisió de l'executiu de Casado». «Els tarragonins que encara tinguin dubtes o no estiguin segurs d'anar a votar han de saber que l'únic vot capaç de garantir un govern progressista sòlid i barrar el pas a l'aliança entre la dreta i l'extrema dreta és el vot al PSC», ha dit el candidat socialista tarragoní.

Ruiz es dirigeix als votants desencantats d'En Comú Podem

El candidat socialista també s'ha dirigit als electors més desencantats d'En Comú Podem i ha posat com a exemple per a aquesta decepció el fet que «el seu vot a les municipals no hagi servit per bastir un govern de progrés a Tarragona sinó per donar l'Ajuntament al front independentista d'ERC, CUP i partidaris del senyor Puigdemont».

«Sabem que la immensa majoria dels antics votants de Podemos no són independentistes. A ells ens dirigim, voteu socialista i entre tots podrem tirar endavant els pressupostos socials que els independentistes van tombar sumant els seus vots als del bloc de la dreta», ha etzibat Joan Ruiz.

Finalment, el cap de llista del PSC ha assegurat que «nosaltres no vendrem fum ni assegurarem que tenim un pla secret de jugades mestres» i ha defensat la seva aposta per «revaloritzar les pensions, pujar salaris i millorar condicions de treball, repartir la riquesa, generar creixement econòmic, aprofundir en drets i llibertats i garantir la convivència a Catalunya».

"🗳 Així quedarien les eleccions del 10-N si se celebressin avui" "✉ La quantitat de tarragonins que han demanat no rebre propaganda electoral"