GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jordi Salvador (ERC) visita Meritxell Serret a Brussel·les a 24 hores de començar la campanya

El cap de llista dels republicans ha visitat Serret «el dia que feia dos anys del seu exili» | Raquel Sans (ERC) llegeix unes paraules de Carme Forcadell a l'Assemblea de Càrrecs Electes
Imatge d'arxiu de Jordi Salvador, cap de llista d'ERC per Tarragona. | Jordi Olària

 

El cap de llista d'ERC per Tarragona de cara a les eleccions generals d'aquest diumenge, 10 de novembre, el sindicalista Jordi Salvador, ha viatjat fins a Brussel·les, 24 hores abans de començar la campanya electoral, per visitar la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, «el dia que feia dos anys del seu exili».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els republicans han penjat un vídeo al seu compte de Twitter on Serret adreça un missatge en clau electoral demanant que «el pròxim 10 de novembre omplin les urnes de llibertat, democràcia i República. L'únic que venç a la repressió és la democràcia. Ja n'hi ha prou de repressió!» Salvador ha qualificat a la consellera d'Agricultura com «una gran dona».

 

 

 

Raquel Sans, a l'Assemblea de Càrrecs Electes

Així mateix, un altre nom destacat d'ERC al Camp de Tarragona, el de la diputada vallenca Raquel Sans, ha pres protagonisme en les darreres hores,. Sans ha participat en l'Assemblea de Càrrecs Electes que s'ha dut a terme a Barcelona i ha llegit una carta de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, on demana «empatia cap a tota la ciutadania».