La tarragonina Lorena Roldán, a les travesses per substituir a Inés Arrimadas a Catalunya

Segons 'La Vanguardia', si Inés Arrimadas fes tàndem amb Rivera de cara a les eleccions generals, Roldán seria la nova líder dels taronges a Catalunya

Ciutadans ha activat el que s'ha anomenat com «operació Madrid»; és a dir, la formació d'un futur tàndem electoral entre Albert Rivera, el president estatal de la formació, i Inés Arrimadas, líder dels taronges a Catalunya, de cara a les eleccions generals al Congrés dels Diputats el pròxim 28 d'abril. 

Segons ha explicat aquest dimecres 21 de febrer, dia de la vaga general a Catalunya, el diari 'La Vanguardia', si acaba prosperant «l'operació Madrid», entraria en joc una derivada tarragonina, la diputada taronja Lorena Roldán. Si Arrimadas es presentés al Congrés dels Diputats, sigui per Barcelona o per Madrid, Roldán agafaria el seu relleu al capdavant de Ciutadans a  Catalunya.

I si el cas fos que Inés Arrimadas no fes aquest pas endavant, Roldán seria la candidata del partit antinacionalista al Congrés, juntament amb Juan Carlos Girauta. L'antiga regidora de Ciutadans a la plaça de la Font, seu de l'Ajuntament de Tarragona, és, sens dubte, un valor a l'alça dins el partit i així s'ha vist amb la seva presència activa, els darrers mesos, als mitjans de comunicació. 

Un judici, la darrera aparició pública de Lorena Roldán a Tarragona

Roldán va convocar als mitjans, el passat 31 de gener, davant els jutjats de Tarragona, per tal de fer una valoració de l'actualitat política i explicar el motiu de la seva visita a la seu de la justícia a la ciutat. El passat estiu, un usuari de la xarxa social 'Tuiter' va escriure a Lorena Roldán que «si vens a Osona, et ruixarem amb purins».

La piulada va ser interpretada com una amenaça i Ciutadans va interposar una denúncia per amenaces. Durant l'atenció als mitjans, Roldán va fer públic que l'òrgan de garantia del dret d'accés a la informació pública del Parlament de Catalunya els hi havia donat la raó, obligant a la conselleria de Justícia a informar-los sobre «un presumpte tracte de favor que estan rebent els polítics empresonats durant la seva estança a les presons catalanes».

També et pot interessar:


Comentaris