EN DIRECTE

Primeres pluges a Tarragona, a l'espera del plat fort de la llevantada

Mariona Quadrada i Sergi Saladié lideraran la llista de la CUP-PR a Tarragona el 10-N

La formació independentista es presentarà amb l'exregidora de Reus i l'exdiputat
Mariona Quadrada, serà la candidata de la CUP a les eleccions generals el 10-N | ACN

 

La CUP es presentarà a les eleccions generals al Congrés dels Diputats el pròxim 10 de novembre. El partit independentista es presentarà sota el nom de CUP-Per la Ruptura i a Tarragona, lideraran la candidatura l'exregidora de Reus Mariona Quadrada i l'exdiputat Sergi Saladié i actual regidor a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, que seran número u i dos respectivament, però està pendent de ser ratificada per la militància.  

 

Per Barcelona, encapçalaran la llista l'exdiputada Mireia Vehí i l'exdiputat Albert Botran; per Girona, Non Casadevall i Maria Besora; i a Lleida, Francesc Gabarrell i Júlia Carbonell.

 

La comissió encarregada de confeccionar les llistes i el Secretariat Nacional ha presentat una proposta que està integrada per tot un conjunt de persones amb recorregut dins de l'àmbit parlamentari i del món municipal, així com en moviments socials feministes, ecologistes i antiracistes.

 

L'exdiputat Sergi Saladié, serà el número 2 a la llista de Tarragona | ACN

 

Impugnar el règim i dificultar la governabilitat de l'Estat

Per aquestes eleccions, l'aposta de la CUP-PR s'ha centrat a articular una acció política que va més enllà de posar el focus en el dret de l'autodeterminació, l'amnistia per totes les persones represaliades per l'Estat espanyol i la defensa dels drets civils, socials i polítics. Així mateix, posar èmfasi en la necessitat d'impugnar de soca-rel el règim i els interessos polítics i econòmics que el sustenten.

 

La formació independentista planteja la necessitat de confrontar el marc repressiu que el règim els imposa treballant per dificultar i no per facilitar la governabilitat de l'Estat. La CUP no pararà de fer acció política fora i dins del marc institucional fins que es reconeguin els drets dels pobles a decidir el seu futur en tots els àmbits.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Pep Batlle
Molts petons per la Mariona!
Quico
Més petons i ni un pas enrere.
EX Cupero.
Jo a les eleccions d'un país fatxa i que practica la 'repressió' no m'hi presentaria, això ho tinc clarísim. El que pasa que fa molt fred fora de la 'mamella pública' eh..Marione xate? Quin Estat més feixista eh! Però Déu n'hi do la nòmina que et paga aquest Estat tan feixista! jajaja. En fin...progres i les seves contradiccions, per donar-los de menjar apart..
Quico
Pels desinformats: Les CUP representants al Parlament cobren dos vegades el sou mínim. A l'Ajuntament de Reus l'oposició no cobra. La única la mamella és el pebrot escalivat de la mare del tal Ex Cupero que li va donar llet agra i així s'ha convertit en un amargat convergent del 3% o en un neopujolista d'ERC.