Societat Civil Catalana impulsa una concentració «no partidista» a favor de la Constitució a Tarragona

L'entitat compta amb l'assistència de representants del PSC, PP i Ciutadans | VOX Tarragona fa una crida a participar-hi i assegura que enviarà «una delegació nacional»
Imatge d'arxiu d'un acte organitzat per Societat Civil Catalana a l'Amfiteatre de Tarragona. | Facebook/Societat Civil Catalana

Societat Civil Catalana (SCC) està impulsant una concentració de caràcter «no partidista» per aquest divendres, 6 de desembre, al barri tarragoní de Bonavista. El motiu d'aquesta trobada és que aquest divendres es compleix el 41è aniversari de l'aprovació en referèndum de la Constitució espanyola. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'entitat no independentista i «defensora de l'ordre constitucional», en paraules del coordinador local de SCC i vicepresident provincial d'aquesta, Jaime Climent, espera comptar «amb la presència de representants del Partit Popular, de Ciutadans i del PSC». «Ara bé, saben que si venen amb símbols partidistes, els demanarem que els retirin» ha reblat Climent.

VOX insta a la participació

La formació de dreta dura, VOX, està fent córrer un seguit de missatges a través de les aplicacions de missatgeria instantània, en els quals insta a participar en la concentració d'aquest divendres. La presidenta a Tarragona de la formació de Santi Abascal, Isabel Lázaro, convida a prendre part de l'acte d'aquest divendres de la següent manera: «Vine amb la teva bandera d'Espanya, la teva senyera, i les teves ganes de defensar la teva llibertat de ser espanyol a Catalunya!»

VOX assegura que defensen «la llibertat i la unitat d'Espanya» i diuen que «no volem un govern pactat amb els separatistes». Asseguren, també, que de cara a l'acte d'aquest sis de desembre, comptaran «amb la representació de membres de la direcció nacional». Encara no ha transcendit el nom de qui participarà representant als d'Abascal.  En les eleccions generals del diumenge 10 de novembre, la formació d'ultradreta va obtenir el seu percentatge més alt de suport al barri de Bonavista. 

"👵👴L'alta xifra de tarragonins dependents a l'espera de plaça a una residència pública" "🔴 Els 2 tarragonins que formaran part de la direcció de la CUP"