D'esquerra a dreta, Yolanda López, Jessica Albiach i Carla Aguilar

Yolanda López liderarà la llista de Podem Catalunya per Tarragona el 14 de febrer

Un transport ferroviari de qualitat, entre les seves prioritats

La proximitat de les eleccions al Parlament de Catalunya fa que els diferents partits polítics vagin descobrint les seves cartes. Aquest dimecres, 9 de desembre, Podem Catalunya ha fet públic que l'encara diputada al parc de la Ciutadella, la vendrellenca Yolanda López, liderarà la llista dels morats per Tarragona de cara al 14 de febrer.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Pels morats, cal valorar  «la importància de continuar amb la feina que des del conjunt de l'espai s'ha realitzat a la província de Tarragona. Una feina liderada especialment per Yolanda López, actual diputada al Parlament de Catalunya».

«Gràcies a la tasca desenvolupada per Yolanda López», han apuntat des de les files de Podem, «s'ha aconseguit el compromís i la col·laboració entre les dues organitzacions polítiques al territori. L'objectiu comú és donar veu a les diverses reivindicacions de la província, com pot ser la bona sintonia amb les organitzacions socials i els sindicats, la defensa dels llocs de treball a empreses com Saint-Gobain, la feina a la comissió d'investigació del cas IQOXE, la preservació de les oliveres mil·lenàries o el reclam d'un transport ferroviari públic, de qualitat i sostenible per a les Terres de l'Ebre i al Camp de Tarragona».

«Sortirem a guanyar les pròximes eleccions autonòmiques»

En una entrevista concedida el passat estiu a aquest mitjà, López assegurava que el possible tripartit amb el PSC i ERC no només «no està fet» sinó que els morats «sortirem a guanyar les pròximes eleccions autonòmiques». A les anteriors eleccions al Parlament, l'any 2017, Yolanda López va aconseguir mantenir el diputat per Tarragona pels pèls i després de rebre la confiança de 23.000 tarragonins i tarragonines. Podem, i el seu habitual soci de coalició, els Comuns, arribarà a aquesta cita amb les urnes amb les enquestes pronosticant una caiguda en els seus resultats electorals. 


Comentaris