MINUT A MINUT

🔴 Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sentència del procés

URGENT

El jove ferit per una pilota de goma al Prat perd l'ull

Temperatures que pugen més pel vent reescalfat aquest dilluns amb sol

Les temperatures poden pujar més a la Costa Daurada i continuarà l’ambient molt agradable al centre del dia. No es descarta algun xàfec de tarda al Pirineu i al nord-est
Mapa de previsió per aquest dilluns | Catalunya Méteo

 

Aquet dilluns seguirem amb un temps força anticiclònic amb sol que dominarà arreu i temperatures que es mantindran sense grans canvis, tot i que poden pujar més a la Costa Daurada i Terres de l'Ebre pel vent reescalfat. No obstant, hi haurà algunes excepcions al nord-est a la tarda en forma d’algun ruixat feble i aïllat poc important que no comportarà més conseqüències.

 

L’ambient assolellat serà el clar dominador una jornada més, amb algunes boires o núvols baixos a primera hora en fondalades interiors i en algun tram de la costa. No obstant, a la tarda creixeran més nuvolades de tarda al nord-est i al Pirineu que deixaran algun ruixat feble i aïllat, especialment entre la zona pirinenca de Girona i el Montseny. Poca cosa tot plegat. El mestral bufarà una mica a l’Ebre i sud del Camp de Tarragona, on girarà a ponent en alguns moments. La tramuntana tornarà a manxar a l’Empordà.

 

El sol tornarà a dominar arreu aquest dilluns | Magda Bustos

 

Temperatures semblants o un pel més baixes

Pel que fa a les temperatures, es mantindran sense canvis en l’inici d’aquesta setmana, si bé podran baixar tan sols una mica. L’excepció la trobarem a la Costa Daurada, on el vent de mestral i ponent bufarà reescalfat i farà pujar una mica més els termòmetres. La majoria de màximes es mouran entre els 18º i 23º, més baixes a zones del Pirineu i una mica més altes a Tarragona. En definitiva, seguirem amb l’ambient primaveral d’aquest cap de setmana.

 

Si ens fixem en les mínimes, tornarà a fer un fred moderat amb alguna glaçada a les valls del Pirineu i al nord de les comarques interiors. La majoria de valors es mouran entre els 0º i 5º a l’interior, entre 3º i 8º al prelitoral i entre 7º i 12º a la costa. Lleugerament sota zero a la zona del Pirineu.

 

 

Una setmana menys càlida però molt plàcida

Al llarg de la resta de la setmana, la previsió és que el sol domini en conjunt amb temperatures que tendiran a baixar una mica. Un ambient menys càlid que no impedirà gaudir de dies força plàcids. De cara al cap de setmana podrien arribar alguns ruixats febles i els canvis més importants queden lluny, ben bé fins a principis del mes d’abril.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris