Comencen a funcionar les noves oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania al Vendrell

El Vendrell ha incrementat gairebé un 2% els habitants empadronats al municipi durant el 2023

Des d'aquesta setmana hi ha noves oficines del SAC al Vendrell.
Des d'aquesta setmana hi ha noves oficines del SAC al Vendrell. | TarragonaDigital
10 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de març a les 10:37h

El Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) del Vendrell ha iniciat aquesta setmana la seva activitat des de les novesinstal·lacions situades al carrer de Mar, número 3. Aquest espai, que durant l'últim any havia estat ocupat per les dependències de BASE de la Diputació de Tarragona, ara acollirà el SAC per oferir una atenció més accessible als ciutadans.

Baltasar Santos, regidor de ServeisCentrals, ha explicat que el SAC proporciona una atenciópresencialsensecitaprèvia des de les oficines al carrer de Mar, de dilluns a divendres nou a una del migdia, i els dilluns i els dimecres també de cinc a dos quarts de set de la tarda.

D'altra banda, les oficines a l'avinguda de la Generalitat, a Coma-ruga, atenen sense cita prèvia de dilluns a divendres, de nou del matí a una del migdia. Si es requereix citaprèvia, es pot demanar cita trucant al 010 o al SAC al carrer de Mar, i s'atendran els dissabte de deu a una del migdia. Finalment, també es poden realitzartràmits i gestions a través del web de Carpeta Ciutadana del Vendrell.

El Vendrell incrementa els habitants

Pel que fa al padró, el regidor ha destacat que al final del 2023, el Vendrell registrava una població empadronada de 40.589 habitants, amb un increment de 797persones en aquesta xifra al començament del 2024. Aquest creixement de l'1,91% és considerat com a "sostenible".

Santos ha assenyalat que els nuclismarítims i les urbanitzacions experimenten un creixementsuperior a la mitjana, atribuït possiblement a la conversió de segonesresidències en residències principals.

El regidor de ServeisCentrals també ha informat que, amb vista a les eleccionseuropees del 9 de juny, els ciutadanseuropeus residents al Vendrell han de donar el seu consentiment per ser inclosos en el cens electoral, com a màxim fins al 30 de gener de 2024.