El Tomb de Reus impulsa una plantada col·lectiva dels avets de Nadal

L'entitat es compromet amb el medi ambient per donar una nova vida als avets de les cases i comerços locals

Vuitanta establiments del Tomb de Reus han comptat amb un avet natural, clau en el sorteig de Nadal 2023
Vuitanta establiments del Tomb de Reus han comptat amb un avet natural, clau en el sorteig de Nadal 2023 | TarragonaDigital
05 de gener del 2024
Actualitzat a les 9:28h
El Tomb de Reus promou el compromís amb el medi ambient organitzant una plantada col·lectiva dels avets de Nadal. La campanya nadalenca d'enguany s'ha basat en la sostenibilitat, la solidaritat i la il·lusió, a través d'un sorteig i i diferents sorpreses.

D'aquesta manera, les últimes setmanes, molts dels comerços associats al Tomb han col·locat un total de vuitanta avets naturals als seus establiments. L'objectiu era guarnir la porta d'entrada i els carrers de Reus, amb elements decoratius sostenibles, i des d'un primer moment amb el propòsit final de replantar-los a la muntanya.

La replantació dels avets de Nadal, que hi ha en aquests moments a les cases i botigues de la ciutat, es farà a la zona dels Masos d'En Galzeran, situada entre Prades i la Febró. Aquesta activitat col·lectiva, en què tothom pot participar, es durà a terme el pròxim 14 de gener de 2024.

Per qüestions d'organització, les persones que vulguin participar-hi i anar a plantar el seu avet s’han d’inscriure enviant un mail a gestio@eltombdereus.com  o trucant al 656 33 14 10.

Iniciativa comunitària

Aquest projecte té per objectiu donar una nova vida a aquests avets, revitalitzar el nostre entorn, fomentar la participació comunitària i promoure pràctiques de conscienciació amb el medi ambient. Es proporcionaran als inscrits totes les indicacions logístiques i de transport i un cop allí també les eines necessàries.

A més, l’esdeveniment serà una excel·lent oportunitat de trobada per treballar plegats pel benestar del medi ambient i contribuir a la preservació de la bellesa natural que ens envolta. Des de l’entitat, asseguren que serà unaexperiència divertida i enriquidora per a totes les edats.

“Podeu convidar amics, familiars i veïns a unir-se a nosaltres en aquesta iniciativa. Junts, podem marcar la diferència i crear un impacte positiu a la nostra comunitat i al medi ambient”, expressen des del Tomb de Reus.