Desplegament dels bombers per un incendi en un comerç mític del centre de Reus

Els fets han afectat un comerç del carrer de la Galera i se sumen a dos altres incendis en un mateix dia, sense persones ferides

El comerç afectat es troba al carrer de la Galera, a tocar de la plaça del Mercadal
El comerç afectat es troba al carrer de la Galera, a tocar de la plaça del Mercadal | GoogleMaps
03 d'abril del 2024
Actualitzat el 04 d'abril a les 18:43h

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han activat aquest dimecres 3 d'abril al migdia arran d'un avís d'incendi, a les 12.13 hores, al centre de Reus. Quan els agents han arribat al comerç afectat, situat al carrer de la Galera, número 6, les espurnes de la màquina de reparació de calçat ja estaven controlades.

Segons expliquen des de Bombers, tot hauria quedat en un ensurt i tres de les dotacions han treballat per controlar el local i han procedit a ventilar l'espai, que sí que havia quedat afectat pel fum. Es tracta d'un local de planta baixa, en un bloc d'habitatges de tres plantes.

La ràpida resposta del propietari, utilitzant l'extintor, hauria evitat que afectés altres màquines o materials de la botiga. Els bombers han fet servir una càmera tèrmica per comprovar l'estat de l'aparell i continuen treballant per desmuntar-la, després de la detecció d'un punt calent, i evitar que es produeixi un incendi, ja que la màquina no havia arribat a cremar.

Tres incendis en un mateix dia

Tot i que, afortunadament, no hi ha hagut cap persona ferida ni majors afectacions, aquest ha estat el tercer incendi que han apagat els Bombers de Reus en un mateix dia. Segons informen des del cos, a les 13.01 hores, una dotació s'ha desplaçat fins al carrer de Josep Maria Carandell i Robuster per extingir les flames d'un matalàs al carrer.

També, aquesta matinada del 3 d'abril, a les 02.23 hores, han rebut un avís per la crema d'un contenidor de vidre i els mobles que estaven al seu voltant. Una dotació ha intervingut per apagar el foc, al carrer de Mas Pellicer, i han defensat un vehicle per evitar que es propagués l'incendi.

Arxivat a