La periodista Laia Díaz amb la seva filla, en un destí per descobrir

La periodista Laia Díaz estrena secció a TarragonaDigital amb 'De ruta en família'

A partir de la seva pròpia experiència, Díaz ens oferirà consells per a fer viatges preciosos, autoorganitzats, còmodes i molt bé de preu

TarragonaDigital enceta una nova secció mensual i ho farà tombant pel món en família. Laia Díaz, reconeguda periodista tarragonina, s’incorpora a l’equip del diari a través de les seves vivències, històries i el seu blog originari, ‘De ruta en família’.

Dels relats primerencs de viatges en parella, el 2014, fins al naixement de la seva filla, el 2017, Díaz ha reconvertit els seus viatges a duo en les peripècies globals d’una petita família de Tarragona. Rutes, itineraris, mapes, consells i tot el que cal saber per fer i planificar grans aventures, per lliure i arreu del món, ara ho podreu trobar a TarragonaDigital.

Viatjar amb nens és possible

Perquè sí, perquè viatjar amb canalla és possible i ‘De ruta en família’ ho demostra amb escreix! La becària, la protagonista d’aquesta secció de viatges capitanejada per Laia Díaz, va viatjar en avió abans dels 5 mesos i, quan encara no n’havia fet 24, ja creuava l’Atlàntic per primera vegada.

Sense luxes, però tampoc amb la motxilla a l’esquena, la nova secció de TarragonaDigital ens transportarà cap a viatges preciosos, autoorganitzats i molt bé de preu, sense renunciar a la comoditat d’una habitació doble amb bany privat.

Laia Díaz, la seva parella i la seva filla, al Bundestag de Berlín
Laia Díaz, la seva parella i la seva filla, al Bundestag de Berlín | Cedida

 

Experiències viscudes en pròpia pell

A més, ‘De ruta en família’ no us farà recomanacions sense haver viscut les experiències perquè, per damunt de tot, són molt rigorosos! Una família real, sense filtres ‘vintage’ ni fotos que busquen el ‘postureig’, perquè l’objectiu de tot plegat és gaudir dels viatges amb el cor feliç, sense floritures ni posats forçats.

Benvinguts tots i totes a ‘De ruta en família’!