Imatge d'un home caminant a casa

Els plans de TarragonaDigital per quedar-te a casa durant el cap de setmana de confinament

Les activitats i coses que podeu fer sols o en família a casa durant el confinament per la COVID-19

Ha arribat l'abril i amb ell un nou cap de setmana a casa, com solen ser últimament, ja que és el quart cap de setmana de confinament a causa de la Covid-19. Però quedar-se a casa no té per què ser sinònim d'avorriment. Tot i estar confinats, les propostes i iniciatives, de tota mena, segueixen inundant les xarxes socials i Internet. Trobareu una infinitat d'activitats i coses per fer, propostes culturals i d'entreteniment, també podeu aprofitar el temps per llegir, fer esport o cuinar. Augusta Car Hyundai i TarragonaDigital.com canvien la seva agenda habitual d'actes, per portar-te els plans per fer a casa i passar aquests moments tan delicats de la manera més ràpida i alegre. Així que, no hi ha excusa per estar tot el cap de setmana al sofà sense fer res!

Cotxe Hyundai a la carretera
Augusta Car Hyundai et porta els plans pel cap de setmana | Augusta Car Hyundai

7 plans i coses per fer a casa durant el confinament

Reus@Casa ha organitzat una caminada popular #jocaminoacasa des de totes les cases de Reus. Per participar només cal fer una inscripció prèvia, l’activitat serà el diumenge 5 a les 10.00 h. 

— La cultura reusenca entra a casa vostra en forma de fotografies, obres d'art, llibres de signatures i revistes digitals, ja que el Centre de Lectura de Reus obre l'accés al seu fons digital durant el confinament.

— Una bona idea per aquests dies de confinament és la de retrobar-nos amb la cuina d'elaboració. Fes un repàs als 10 plats casolans de cuina tradicional del Camp de Tarragona.

— Aquest cap de setmana l'OCM ens porta el concert de Harry Potter Hedwig's Theme, juntament amb els millors moments de música simfònica d'aquesta temporada a través del seu canal de YouTube.

Imatge de l'Albert Vilas fent massa de pasta
Una bona idea és fer massa per cuinar pasta o pizza amb tota la família | Albert Vilas

— Un cap de setmana més per fer de xefs amb tota la família, amb una proposta molt especial: fer pasta fresca casolana. Una manera divertida de menjar i aprendre de l'original gastronomia italiana.

Si voleu fer una visita virtual, el Museu d'Història de Cambrils obre les seves portes a través amb la campanya #museusacasa i posa multitud de recursos a l'abast dels usuaris.

— Si no podem anar al cinema, et portem el cinema a casa amb aquests dos reculls de: les 10 pel·lícules imprescindibles del 2019 i les 10 grans pel·lícules infantils i familiars del 2019.

Si amb aquests plans no en teniu prou, sempre podeu endinsar-vos a la pintura, acolorir mandales, restaurar algun moble vell, jugar a jocs de taula o per internet, aprendre idiomes, tocar algun instrument o escriure contes o les memòries d'aquests dies històrics.


Comentaris