Un terratrèmol de magnitud 2,4 sacseja de matinada la Ribera d'Ebre

L'epicentre ha sigut entre la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre
El terratrèmol s'ha registrat a la Ribera d'Ebre | IGN

Un terratrèmol de magnitud 2,4 ha sacsejat part de la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre la matinada d'aquest divendres, 15 de maig. Segons ha informat l'Institut Geogràfic Nacional, s'ha registrat un sisme entre a prop municipis del Perelló i Tivenys.

El terratrèmol s'ha registrat a les 2.53 hores entre el Perelló i Tivenys amb una magnitud de 2,4. Segons ha informat l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, el sisme ha estat «lleugerament percebut» a l'àrea epicentral. El terratrèmol no ha provocat danys. El telèfon d'emergències 112 no ha rebut avisos al respecte, segons ha informat Protecció Civil. Aquest és el segon divendres consecutiu que Catalunya viu un sisme, després que el passat 8 de maig la comarca de la Selva fos l'epicentre d'un terratrèmol de 3,6 que es va deixar sentir a força punts del nord-est català. 

"Vídeo: Les tempestes deixen una espectacular tromba marina a les Terres de l'Ebre" "Sorpresa a les Canàries per l'aparició d'un objecte al mar perdut als EUA l'any 2017"