Detingut per fer tocaments a un home amb discapacitat al Vendrell

Els fets van tenir lloc a una instal·lació esportiva municipal

L'home ha estat detingut per la policia local.
L'home ha estat detingut per la policia local. | Policia Municipal del Vendrell
Redacció
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:18h
La Policia Municipal del Vendrell va detenir un home aquest passat divendres 26 de maig que suposadament hauria fet tocaments a un altre a l'interior d'unes instal·lacions esportives. Segons avança el Diari de Tarragona, els fets van tenir lloc a les instal·lacions del carrer del Doctor Robert, concretament a la zona de dutxes de la piscina.

La víctima és una persona amb discapacitat psíquica, que va ser qui alertar el personal del complex. Segons va explicar, l'home se li va acostar a les dutxes i va començar a tocar-lo. Tot i que ell li va dir que parés, no va fer cas. Els treballadors van avisar la policia local que va desplaçar-se ràpidament a la zona, quan el possible agressor encara era a dins.

Després d'escoltar el testimoni de la víctima i dels treballadors, els agents van decidir detenir l'home i el van portar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La víctima va ser traslladada a l'Hospital del Vendrell, per comprovar si tenia alguna lesió física, cosa que es va descartar. Els Mossos van detenir l'home per agressió sexual i l'han posat a disposició judicial.