Milers de persones gaudeixen de la 64a Fira Multisectorial de Cambrils

L'Ajuntament es mostra satisfet de la feina feta i es felicita per l'èxit dels nous espais de la Fira del Circ, el Nomad Festival, el Lletres de Fira i el CLVT Fest

Imatge d'un dels espectacles que es van poder gaudir durant la Fira de Multisectorials de Cambrils.
Imatge d'un dels espectacles que es van poder gaudir durant la Fira de Multisectorials de Cambrils. | Cedida
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:41h
La 64a Fira Multisectorial de Cambrils va finalitzar aquest diumenge amb rècord de participació. Milers de persones han assistit a l'edició d'aquest any, que comptava amb nous espais com el Nomad Festival al Parc del Pinaret, les Lletres de Fira a la Torre del Llimó, la Fira del Circ als carrers del nucli antic i el CLVT Fest a l'skatepark.

"Estem molt satisfetes amb la feina feta. Aquest any hem comptat amb més d'un centenar d'expositors a la Fira Comercial, que han valorat positivament la Fira", han assenyalat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils.
 

Els concerts del Nomad Festival, molt concorreguts

La Fira va engegar divendres al matí amb l'arribada de les escoles de Cambrils, que van poder gaudir de tallers i activitats abans de la inauguració oficial. Aquest acte va anar a càrrec de les pubilles, els hereus, l'alcalde en funcions de Cambrils, Oliver Klein, i el subdelegat del Govern Espanyol a Tarragona, Santi Castellà.

Els concerts del Nomad Festival, les activitats infantils, les exhibicions de circ i malabars, la tradicional diada castellera o la jornada Pet Friendly han estat els actes més concorreguts. Per altra banda, milers de persones van visitar els expositors de la Fira Comercial i de la Fira del Circ.

Centenars d'empreses del territori i d'arreu van poder oferir els seus productes dels diferents sectors, com l'automoció, serveis, alimentació i comerç, jardineria i maquinària agrícola, energies verdes o restauració.
 

Bona acollida de les novetats d'enguany 

L'edició del 2023 arribava amb diverses novetats. El Nomad Festival, que per primera vegada aterrava al Parc del Pinaret, va comptar amb una àmplia afluència i participació durant els tres dies de la Fira. Les persones assistents van poder gaudir de concerts i música en directe, oferta gastronòmica amb una desena de 'food trucks' i tallers i activitats infantils, a més d'un mercat de dissenyadors, molt ben valorat pels visitants.

La Fira del Circ pels carrers del nucli antic també va comptar amb milers de visitants, que van poder gaudir d'espectacles itinerants, exhibicions de circ, foc i malabars, així com tallers d'iniciació per als infants, que van omplir la plaça del Setge durant tot el cap de setmana.

Centenar de visitants també es van deixar caure per la Torre del Llimó, que enguany s'ha transformat en l'espai Lletres de Fira. Els conta contes van ser les activitats més concorregudes, així com les presentacions d'autores i autors del territori, la taula rodona i el tast de vins del dissabte a la tarda.

Per altra banda, desenes de patinadores i patinadors van competir en el CLVT Fest, el festival d'skate i scooter que es va realitzar a l'skatepark amb la complicitat de l'associació Cultívate.
 

Seguretat garantida i sense incidències destacables

Un ampli dispositiu, format per la Policia Local de Cambrils, els Mossos d'Esquadra i la vigilància privada de la Fira, va treballar durant el cap de setmana per garantir la seguretat al recinte firal.

De fet, la policia cambrilenca va fer ús dels drons de seguretat per vigilar des de l'aire els més de 50.000 m2 d'espai expositiu.
 

La Fira potencia la compra als comerços de Cambrils

Més d'un miler de persones van participar en la promoció 'Protagonistes per un dia', que incentivava la compra als comerços cambrilencs en els dies previs a la Fira amb un sorteig de tiquets per les Firetes i cinc entrades dobles d'un dia per PortAventura i Ferrari Land.

D'aquesta manera, una cinquantena de persones van guanyar tiquets triples per la fira d'atraccions i tres passis VIP amb entrades il·limitades per a tres infants de Cambrils, cortesia del Gremi de Firaires de Catalunya.

A més, cinc persones van guanyar el premi d'una entrada doble d'un dia per a PortAventura i Ferrari Land, en el marc de la col·laboració amb la Fira de Cambrils.