La surrealista excusa d'uns lladres que la policia va enxampar a Mont-roig del Camp

Els quatre suposats lladres han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra

Els Mossos han detingut els suposats responsables del robatori.
Els Mossos han detingut els suposats responsables del robatori. | Mossos d'Esquadra
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:08h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cambrils van detenir aquest passat dilluns quatre homes, d'entre 20 i 40 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili a Mont-Roig del Camp. Segons ha confirmat la policia catalana en un comunicat, els fets van tenir lloc de matinada al carrer Granada del municipi del Baix Camp.

En rebre l'avís, patrulles dels Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets, on van observar tres homes sense samarreta que corrien a pocs metres de l'habitatge on havia saltat l'alarma. Agents de paisà van aturar-los i els individus van manifestar que estaven fent esport.

Tot i això, les informacions facilitades pel servei d'alarma van permetre detenir-los com a presumptes autors del robatori.
 

Un quart individu, localitzat al garatge de l'habitatge

Posteriorment, un cop a l'interior del domicili, les patrulles van localitzar les eines amb què els lladres van accedir al domicili i van detenir també al quart autor dels fets, que s'havia amagat a la part posterior del garatge.

Els detinguts van passar aquest dimarts a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar la llibertat amb càrrecs de tots ells.