FOTOS: Els Gegants, l'ou com balla i la coca amb cireres protagonitzen Corpus a Reus

La pluja no ha aigualit una jornada que ha començat, com cada any, amb la canalla a la plaça del Mercadal

Corpus s'ha celebrat amb plugim aquest matí a Reus.
Corpus s'ha celebrat amb plugim aquest matí a Reus. | Laia Solanellas
08 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:44h
És habitual que la imatge per la diada de Corpus a Reus sigui la dels infants de diverses escoles, asseguts a la plaça del Mercadal, mentre els monitors els van remullant pel bat de Sol que hi fa. Tanmateix, aquest 2023l'estampa ha canviat totalment i l'aigua ha caigut per si sola, ja que el plugim ha fet perillar durant uns moments la primera sortida de l'any dels Gegants de Reus.

Els centenars de nens i nenes concentrats a la plaça no pensaven marxar d'allí sense veure ballar per primer cop d'aquest 2023 el seguicifestiu i, després d'uns minuts de dubte, finalment la pluja ha donat una treva i han pogut sortir a plaça.

La protagonista d'aquest any era indiscutiblement la Vitxeta, que feia només unes hores havia presentat el seu nouvestit i 'look', pagat per Reus Transport amb motiu del 25è aniversari de l'empresa municipal.

No ha faltat la coca amb cireres que s'ha repartit als nens i nenes, els quals l'han degustat admirant com ballaven els Gegants de Reus. L'ou com balla també ha estat un dels atractius de la jornada, com sempre a l'atri de SantSebastià a la plaça del Castell.

Mireu les imatges de Corpus 2023 a Reus: