Oferta de feina: L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí obre 3 noves borses de treball

El procés selectiu que es posa en marxa és el de concurs-oposició i torn lliure

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.
L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí. | Cedida
09 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:06h
L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí ha posat en marxa diversos processos selectius per a cobrir un total de tres noves borses de treball. L'objectiu és cobrir necessitats concretes i prioritàries en l'àmbit laboral de l'administració local.

En concret es crearan tres borses diferents, dues places de personal funcionari de carrera i una de personal laboral fix. La primera d'elles per cobrir llocs de treball de serveis econòmics de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí com a tècnic/a mitjà/na; una altra per enginyer/a tècnic/a del Servei Municipal d'Aigües de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí; i una tercera com a tècnic/a superior de Turisme i Cultura de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí.

El procés selectiu que es posa en marxa és el de concurs-oposició i torn lliure. Per prendre part en les proves selectives serà necessari reunir les condicions que apareixen detallades a les bases.

El termini per presentar les sol·licituds és el 13 de juny de 2023 per les persones que es vulguin presentar com a Tècnic/a Superior de Turisme i el 26 de juny de 2023 per l'enginyer/a Tècnic/a Servei d'Aigües i el Tècnic/a Mitjà/na Serveis Econòmics.