La Plataforma de la Carretera de la Vergonya denuncia que s'hi continuen produint accidents

L'entitat demana a la Diputació de Tarragona que tramiti el projecte de reforma de la T-2021, que uneix Poble Nou del Delta i la Ràpita

Imatge d'un vehicle bolcat en un arrossar a la carretera T-2021.
Imatge d'un vehicle bolcat en un arrossar a la carretera T-2021. | Cedida
28 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:38h
La Plataforma de la Carretera de la Vergonya reclama a la Diputació de Tarragona la tramitació del projecte de reforma de la via, la carretera T-2021, que enllaça Poble Nou del Delta i la Ràpita, a la comarca del Montsià. En aquest sentit, han recordat a l'ens provincial que es continuen produint accidents i sortides de via, la darrera aquest dilluns, quan un turisme va caure a un arrossar.

"Que no tardin més perquè fa prou anys que esperem, i entre tràmit administratiu i tràmit administratiu tarden massa", ha lamentat Josep Juan Segarra, portaveu de la plataforma. L'entitat assenyala que l'obra "no s'ha prioritzat fins ara" i que cal executar la reforma "d'una vegada", fet pel qual exigeixen que s'inclogui en els pròxims pressupostos de la Diputació.

"No parem de rebre notícies de més accidents i això vol dir que les reformes que es van fer són insuficients", ha apuntat Segarra. La plataforma insisteix que a la 'carretera de la vergonya' hi ha encara massa trams estrets, "els cotxes no tenen espai per circular i sovint surten de la via".