Un home mata una dona estrangulant-la a l'hotel Magnolia de Salou

Presumpte crim masclista a l'hotel Magnolia de Salou en què una dona ha mort escanyada a mans de la seva parella

Imatge de la recepció de l'hotel Magnolia de Salou on s'hauria trobat morta la dona.
Imatge de la recepció de l'hotel Magnolia de Salou on s'hauria trobat morta la dona. | Google
03 de juliol del 2023
Actualitzat a les 16:56h
Nou crim a la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió es tractaria d'un cas de violènciamasclista, segons ha avançat elCaso.cat, i una dona hauria estat assassinada a l'hotelMagnolia de Salou.

Segons ha avançat el mitjà, els fets han tingut lloc pels volts de les deu de la nit d'aquest diumenge, 3 de juliol. Un treballador de l'hotel de Salou hauria trobat la dona a terra en un passadís inconscient, i al costat hi havia el presumpte autor dels fets, un home de 30 anys que ja ha estat detingut.

La donamorta tenia 36 anys i, segons les primeres informacions, hauria estat escanyada amb una corda. Així ho indiquen les ferides i l'anàlisi del forense que ha dut a terme l'aixecament del cadàver en aquest hotel de la capital de la CostaDaurada.

L'home, ferit al costat de la dona


El presumpte autor de l'assassinat de la dona a Salou hauria estat detingut poc després, segons elCaso, i s'hauria autolesionat, tallant-se un tendó, motiu pel qual ha estat traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Les dues persones implicades als fets serien turistes de nacionalitat estrangera, i estaven allotjats en aquest hotel que es defineix com a 'Adults Only'. L'hotel està ubicat al carrerMadrid número 8, gairebé a primera línia de mar i en una zona altamentconcorreguda, especialment en aquesta època de l'any, ja que és a tocar del passeigJaume I i de la cadena McDonald's.

Eren turistes allotjats a Salou


Les informacions sobre aquest nou presumpte cas de violènciamasclista estan donant a conèixer nous detalls. Tot apunta que la víctima i el detingut compartien un vinclesentimental, i tots dos són finesos.

Des del TJSC apunten que, en aquests moments, es desconeix si hi havia antecedents entre la parella de violència, ja que es tracta de dues persones de nacionalitat estrangera i no es comptaria ara mateix amb aquesta informació.

En tot cas, la investigació està sota el secret de les actuacions. Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Tarragona s'han fet càrrec del cas.