Novetats sobre l'home acusat de matar la seva parella en un hotel de Salou

El detingut ha passat aquest dimecres a disposició judicial, amb una causa està oberta per un delicte d’homicidi o assassinat, pendent de concretar-se

L'exterior de l'Hotel Magnolia de Salou on una dona va morir assassinada el passat diumenge.
L'exterior de l'Hotel Magnolia de Salou on una dona va morir assassinada el passat diumenge. | Mar Rovira/ACN
05 de juliol del 2023
Actualitzat a les 16:49h
El jutjat de violència sobre la dona de Tarragona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per l'home detingut aquest diumenge per la mort de la seva parella en un hotel de Salou. L'arrestat, un home de 30 anys, ha passat a disposició judicial aquest dimecres al matí.

La causa està oberta per un delicte d'homicidi o assassinat que es concretarà a mesura que avanci la instrucció, segons han indicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La víctima és una dona estrangera.
 

La mort va tenir lloc la nit de diumenge

Els fets van tenir lloc el passat diumenge a la nit, a les 21.30 hores, quan es va rebre un avís de l'Hotel Magnolia de Salou que indicava que hi havia una dona ferida de gravetat. En arribar-hi, els agents van constatar que la víctima estava estirada al terra i que hi havia un home al seu costat, que l'havia escanayat i que presentava una ferida que s'hauria produït ell mateix.

Tot i que el personal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va intentar reanimar la dona, no va poder salvar-li la vida. La víctima i el detingut, ambdós de nacionalitat estrangera, tenien una relació sentimental.