1 de 10
ESPORTS

Reus perd un històric en l'esport: Desapareix la secció d'hoquei dels Ploms

L'entitat ha decidit tancar la secció pionera de l'hoquei patins de la capital del Baix Camp

Imatge de l'equip de la temporada 2022/2023 del CN Reus Ploms. | CN Reus Ploms
per TarragonaDigital, Reus | 6 de juliol de 2023 a les 11:20 |
El Club Natació Reus Ploms ha decidit tancar la secció d'hoquei patins i els dos equips de l'entitat, que havien de competir a Segona i Tercera Catalana, ja no disputaran la temporada 2023/2024. D'aquesta manera es posa punt final a 80 anys d'història, que van arrencar l'any 1943.

Cal recordar que la secció d'hoquei patins del CN Reus Ploms va ser pionera d'aquest esport a la capital del Baix Camp i va aconseguir el primer títol de l'hoquei ganxet, la Copa d'Espanya de l'any 1946.

 

La decisió s'ha pres per qüestions de "viabilitat econòmica"

En declaracions el 'Diari Més', el director esportiu, Daniel Breva, ha explicat que la decisió s'ha pres per qüestions de "viabilitat econòmica". En aquest sentit, ha assenyalat que "només tenim equips sènior i, sense hoquei base, no entren diners per cobrir totes les despeses".

Cal recordar que l'any 2020 va néixer el Club Esportiu Hoquei Olímpic Reus, que va quedar-se amb tots els equips de base dels Ploms. La idea de l'entitat era treballar per reconstruir la pedrera, però no ha estat possible. "Ha arribat un moment en què hem vist que no era viable", ha dit Breva.


El CN Reus Ploms no tanca la porta a recuperar la secció d'hoquei patins en un futur, tot i que "des d'un altre plantejament", començant amb els equips de base.
Participació