1 de 10
CULTURA

La nova temporada d'arts escèniques de Tarragona Cultura programa 33 espectacles

L'estrena serà el 7 d'octubre amb 'El Concierto de Aranjuez i La Simfonia del nou món' a càrrec de Milos Karadaglic i la Franz Schubert Filharmonia

Dagoll Dagom és un dels caps de cartell de la nova temporada d'arts escèniques de Tarragona Cultura. | Cedida/Ajuntament de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 10 d'agost de 2023 a les 17:19 |
Tarragona Cultura reprendrà el pròxim 7 d'octubre l'activitat dels teatres municipals amb la temporada de tardor-hivern d'arts escèniques. La programació, que s'allargarà fins al 25 de febrer de 2024, compta amb 33 espectacles per a tots els públics, que inclouen música, òpera, teatre, circ, màgia i dansa.

Entre els caps de cartell de la nova temporada destaquen la representació 'Cost de vida' de Julio Manrique, el musical 'L'alegria que passa' de Dagoll Dagom i 'Picasso (Rey, Monstruo y Payasso)' de Rhum&cia.


Les entrades es posaran a la venda a partir del pròxim 6 de setembre per al públic general, mentre que els abonats podran fer-ho un dia abans, el 5 de setembre.
 

La Franz Schubert Filharmonia estrena la temporada

El tret de sortida de la nova temporada el donarà 'El Concierto de Aranjuez i La Simfonia del nou món', amb Milos Karadaglic i la Franz Schubert Filharmonia. Altres cites musicals de la temporada seran l'actuació del pianista Steve Bakaratt amb el seu últim àlbum 'Néoréalité' i el musical 'L'alegria que passa', de la mà de Dagoll Dagom.


L'Orquestra Simfònica del Vallès presentarà 'Gardel, Tangos i Milongues', un programa dedicat a la música llatinoamericana amb la participació de la cantant empordanesa Sílvia Pérez Cruz i el cantant tarragoní Roger Conesa presentant el seu nou disc 'Endreça'. 

A la programació s'hi afegirà el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès amb l'òpera 'Romeu i Julieta' de Gounoud, 'l'Òpera dels Amics' amb Simfonova i la inquietant i transcendent Clara Peya, que portarà el seu nou treball musical, 'Possé'.

 

Teatre i dansa

En l'àmbit del teatre destaquen 'La Disputa' amb Josep Maria Flotats, 'Lali Symon' amb Emma Vilarasau, 'Cost de vida' amb Julio Manrique, 'Picasso (Rey, Monstruo y Payaso)' amb Rhum&Cia, 'HOP! Història d'objectes perduts' de Viu el Teatre!; i 'Paüra' de la companyia Lucas Escobedo. També en circ, Los Galindos presentaran l'espectacle de clown 'MDR (Mort de Riure)'.

Pel que fa a la dansa, es podrà veure la peça 'Made Of Space' de Guy Nader i Maria Campos, fruit d'una col·laboració amb el Mercat de les flors de Barcelona i el projecte benèfic de dansa inclusiva 'Dansa per tothom' en col·laboració amb col·lectius de la ciutat.


De fet, l'apunt de cultura de proximitat es podrà veure al projecte 'Música per tothom' de les Joventuts Musicals de Tarragona i espectacles de quilòmetre zero d'entitats del Camp de Tarragona. 
Participació