1 de 10
ESPORTS

València Basket i Barça disputaran el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení

El partit es jugarà el 9 de setembre al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Campclar

El vigent campió de la Lliga Endesa, el València Basket, jugarà contra el Barça a Tarragona. | Europa Press
per TarragonaDigital, Tarragona | 22 d'agost de 2023 a les 15:30 |
El València Basket, vigent campió de la Lliga Femenina, i el Barça CBS, quart classificat de la mateixa competició, disputaran el I Trofeu Ciutat de Tarragona de bàsquet femení. El partit es jugarà el pròxim 9 de setembre, a les 19 hores, al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Campclar. L'entrada serà lliure i gratuïta, fins a completar l'aforament màxim de 2.400 localitats.

El Trofeu Ciutat de Tarragona ja havia existit en bàsquet masculí, amb diferents noms i formats. Ara, "es recupera gràcies a una estreta col·laboració entre l'Ajuntament i els clubs de la ciutat, i amb la voluntat que l'esdeveniment es consolidi". En aquesta primera edició, el CBT n'és el club organitzador i s'espera que altres clubs organitzin les pròximes cites.

 

"És una gran satisfacció acollir a Tarragona un esdeveniment esportiu de nivell tan alt"

Jacint Rodríguez, actual tresorer del club i antic president del CBT, confia que aquest esdeveniment sigui tot un èxit i sigui la primera pedra de molts altres actes. "És molt important per a la ciutat i per al club que es reconeguin les accions que es duen a terme. El nostre club sempre està obert a tothom i a poder promoure tot tipus d'esdeveniments".

Per la seva banda, el conseller d'Esports, Berni Álvarez, està convençut que col·laboracions com aquesta "són les que han de marcar el rumb de l'esport a la ciutat, perquè els clubs tinguin visibilitat, creixin i puguin organitzar activitats rellevants que posin la ciutat al mapa".


Álvarez també ha destacat que "és una gran satisfacció acollir a Tarragona un esdeveniment esportiu de nivell tan alt" i ha afegit que "cal aprofitar el moment àlgid que viu l'esport femení en l'actualitat, i continuar apostant-hi".
Participació