1 de 10
Societat

Redueixen la presència de l'oposició al Consell d'administració d'Aigües del Vendrell

Només hi haurà un mebre de Som Poble-ERC, quan fins ara cada grup tenia un representant

L'oficina d'Aigües del Vendrell. | TGNDigital
per Marc Guitart, El Vendrell | 31 d'agost de 2023 a les 12:52 |
L'Ajuntament del Vendrell ha informat que la Junta General d'Accionistes d'Aigües del Vendrell nomenarà pròximament els membres del Consell d'Administració. Un òrgan que, aquest mandat, comptarà amb menys representants que els últims. En la part pública (que representa un 51%) hi haurà tres representants del govern local (PSC i PP) i només un de l'oposició, que serà de Som Poble-ERC.

Fins ara, cada grup municipal tenia un representant al Consell d'administració de l'empresa mixta. El govern actual ha decidit que, aquest mandat, només hi hagi un representant del grup majoritari de l'oposició. Els altres tres representants seran els d'Aqualia, que té el 49% de la companyia. 


El regidor d'Aigües, Alfons Herrera, ha explicat que s'obre "una nova etapa al capdavant de l'empresa d’aigües", agraint la "predisposició" del grup de SP-ERC de col·laborar amb el govern en la gestió de la companyia. La presència de tots els grups municipals a Aigües del Vendrell es va acordar a principis de 2019, quan es va constituir la nova societat. 


 
Participació