Greu atropellament a Tarragona: un home queda atrapat sota les rodes d'una furgoneta

Un vehicle de repartiment ha atropellat l'home a Sant Pere i Sant Pau a Tarragona

Imatge de l'atropellament a Tarragona.
Imatge de l'atropellament a Tarragona. | Instagram
12 de setembre del 2023
Actualitzat a la 13:48h
Greuatropellament a primera hora d'aquest dimarts, 12 de setembre, al barri de SantPere i SantPau a la ciutat de Tarragona. Els serveis d'emergències han rebut l'avís de l'accident a les 08.29hores del matí a l'altura del blocVenezuela.

Segons s'informava, una furgoneta de repartiment de paqueteria havia atropellat una persona en aquest punt de Tarragona. Immediatament, els serveis d'emergències han activat diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també els Bombers de la Generalitat, ja que l'homeatropellat havia quedat atrapat.

Per causes que s'investiguen, la furgoneta ha envestitl'home i aquest ha quedat atrapatsota les rodes del vehicle. Els bombers han enviat tres dotacions per ajudar en les tasques per alliberar la persona ferida.

Després de poder retirar la víctima, aquesta ha estat traslladada en estat menys greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. El conductor de la furgoneta també ha hagut de ser traslladat a l'hospital de Santa Tecla després de patir un atacd'ansietat pels fets.