La Cambra de Comerç de Reus no celebrarà eleccions per formar el nou ple

Només hi havia un grup amb diverses candidatures, però la renúncia de Laboratoris Serra Pàmies va deixar via lliure a l'altra opció

Imatge de l'exterior de la Cambra de Comerç de Reus.
Imatge de l'exterior de la Cambra de Comerç de Reus. | Cedida
13 de setembre del 2023
Actualitzat a les 9:14h
La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus comunica que no es convocaraneleccions per a la formació del proper plenari de la corporació. D'aquesta manera, el proper 26 d'octubre, totes les empreses que han estat declaradeselectes prendran possessió dels seus càrrecs com a vocals a la Cambra de Comerç de Reus.

A més, en aquest mateix acte, aquestes empresesescolliran la persona que ocuparà la presidència i els membres del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus durant els propers 4anys.

El plenari de la Cambra de Comerç de Reus està format per un total de 33vocals, dels quals 4 han estat designats de forma consensuada per les organitzacions empresarials. Seguidament, els 10grups d'activitats empresarials han de seleccionar les 22empreses que integraran el plenari. A més a més, entre els dies 21 i 27 de setembre, un total de 7 empreses amb majors aportacions voluntàries a la corporació presentaran les seves candidatures.

Laboratoris Serra Pàmies renuncia


El grup3 era l'únic amb diversescandidatures, amb duesempreses concorrents. Aquesta situació requeria que es celebressineleccions exclusivament per a aquest grup i per a la designació d'un únic vocal. No obstant això, amb la renúncia de LaboratorisSerraPàmies S.A. el passat 4 de setembre, l'empresa La IndustrialAlgodonera S.A. va ser proclamadaelecta.

La Secretaria General de la Cambra de Comerç de Reus va registrar oficialment la renúncia el 4 de setembre i posteriorment va presentar-la a la JuntaElectoral Territorial nº5. Aquesta junta va convocar i celebrar una reunió el divendres 8 de setembre, en la qual va validar i declarar La IndustrialAlgodonera S.A. com a empresaelecta per a representar el grup 3 de la Cambra de Comerç de Reus.