1 de 10
Economia

La Cambra de Comerç de Reus no celebrarà eleccions per formar el nou ple

Només hi havia un grup amb diverses candidatures, però la renúncia de Laboratoris Serra Pàmies va deixar via lliure a l'altra opció

Imatge de l'exterior de la Cambra de Comerç de Reus. | Cedida
per TarragonaDigital, Reus | 13 de setembre de 2023 a les 09:09 |
La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus comunica que no es convocaran eleccions per a la formació del proper plenari de la corporació. D'aquesta manera, el proper 26 d'octubre, totes les empreses que han estat declarades electes prendran possessió dels seus càrrecs com a vocals a la Cambra de Comerç de Reus.

A més, en aquest mateix acte, aquestes empreses escolliran la persona que ocuparà la presidència i els membres del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Reus durant els propers 4 anys.


El plenari de la Cambra de Comerç de Reus està format per un total de 33 vocals, dels quals 4 han estat designats de forma consensuada per les organitzacions empresarials. Seguidament, els 10 grups d'activitats empresarials han de seleccionar les 22 empreses que integraran el plenari. A més a més, entre els dies 21 i 27 de setembre, un total de 7 empreses amb majors aportacions voluntàries a la corporació presentaran les seves candidatures.

Laboratoris Serra Pàmies renuncia


El grup 3 era l'únic amb diverses candidatures, amb dues empreses concorrents. Aquesta situació requeria que es celebressin eleccions exclusivament per a aquest grup i per a la designació d'un únic vocal. No obstant això, amb la renúncia de Laboratoris Serra Pàmies S.A. el passat 4 de setembre, l'empresa La Industrial Algodonera S.A. va ser proclamada electa.


La Secretaria General de la Cambra de Comerç de Reus va registrar oficialment la renúncia el 4 de setembre i posteriorment va presentar-la a la Junta Electoral Territorial nº5. Aquesta junta va convocar i celebrar una reunió el divendres 8 de setembre, en la qual va validar i declarar La Industrial Algodonera S.A. com a empresa electa per a representar el grup 3 de la Cambra de Comerç de Reus.
Participació