1 de 10
Societat

Reus presenta el programa d'activitats dirigides a majors de 60 anys

'Grantivisme' vol millorar la qualitat de vida de la gent gran de la ciutat a través de l'activitat física, cognitiva, emocional i social

Reus programa activitats per millorar la qualitat de vida de la gent gran. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 13 de setembre de 2023 a les 10:51 |
El Pla d'Envelliment Actiu i Saludable de Reus ha presentat una nova programació d'activitats dirigides a les persones majors de 60 anys de la capital del Baix Camp que arrencarà aquest pròxim mes d'octubre.

Les activitats volen promoure l'activitat física per millorar la salut dels ciutadans i ciutadanes, així com la cognitiva, l'emocional i la social, desembocant tot plegat en una millora de la qualitat de vida.


Els casals municipals de la gent gran, ubicats als centres cívics o en altres espais municipals de Reus, seran l'escenari principal d'aquestes activitats, però també n'hi ha de previstes a l'aire lliure.

Les inscripcions per prendre-hi part es poden fer de forma presencial, a partir del dimecres 13 de setembre i fins al divendres dia 22. Es poden formalitzar als casals municipals de la gent gran, i també de manera 'online' a través del web inscripcions.reus.cat cercant les activitats del programa Grantivisme.

Les activitats regulars als casals de la gent gran a Reus


Aquest curs 2023-2024 està previst que als casals de la gent gran de la ciutat de Reus s'hi ofereixen activitats de gimnàstica, gimnàstica-relaxació, tallers de memòria, treballs manuals, espais de tertúlia i jocs de taula, taller de llengües de català i anglès, informàtica amb tres nivells d'aprenentatge, aprenentatge de noves tecnologies, balls en línia i balls de saló, sardanes i sevillanes, teatre avançat i també caminades.
 
Participació