1 de 10
Alt Camp

Torna l'Esmorzar de Veremadors de Valls

És una de les activitats incloses a la campanya Vine al mercat

Imatge d'una edició anterior de l'esmorzar | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 13 de setembre de 2023 a les 13:04 |
El pròxim dissabte 30 de setembre tindrà lloc una nova edició de l'Esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L'esmorzar, organitzat per l'Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament i la Societat Agrícola de Valls, serà de 8:30 a 12:00 hores a la plaça del Museu Casteller. Aquest any l'esdeveniment estrena ubicació coincidint amb la recent obertura de les instal·lacions del Museu Casteller de Catalunya.

L'activitat consistirà amb un esmorzar popular a base de sardines, en un acte que estarà amenitzat musicalment per DML Sound discoteques mòbils Loren. El preu de l'esmorzar és de 5 euros i inclou 3 sardines de la costa, pa de pagès, tomaca, alls, raïm i aigua o vi. I també, com a novetat, aquest any inclou un val de descompte de 4 euros pel mercat de la fruita i la verdura.


Es tracta d'una promoció vàlida a les parades adherides a la campanya, les quals disposaran d'un cartell identificatiu, del mercat de dimecres com de dissabte. El val descompte es podrà bescanviar del 30 de setembre al 30 de novembre de 2023 realitzant una compra mínima de 10€. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l'Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3, a partir d'aquest dijous 14 de setembre.

L'esmorzar de veremadors és una de les activitats incloses a la campanya "Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica", el mercat de la fruita i la verdura de Valls, amb més de vuit segles d'història. L'objectiu de la campanya de promoció del mercat vol posar en valor els productes km0 que s'hi poden trobar i recordar els beneficis de consumir productes de temporada, així com la importància de mantenir els mercats com aposta per a la sostenibilitat de l'activitat de la pagesia i el model de comerç de proximitat.
Participació