1 de 10
Successos

VÍDEO: El regidor de Seguretat del Vendrell, a punt de ser atropellat en plena roda de premsa

«Perquè després diguin que els polítics no ens juguem la vida a la feina»: en una escena totalment digna del programa APM?, el regidor Christian Soriano presencia un accident en directe

Soriano va presenciar en directe l'accident de trànsit. | X
per TarragonaDigital, El Vendrell | 15 de setembre de 2023 a les 09:58 |
Escena surrealista la que es va viure aquest dijous, 14 de setembre, en una atenció als mitjans de comunicació per part del regidor de Seguretat ciutadana del Vendrell, Christian Soriano. Com es pot veure en un vídeo totalment digne del programa APM? de TV3, Soriano està a punt de ser atropellat en ple discurs.

El regidor estava atenent els mitjans de comunicació per explicar la proesa d'un policia local, el qual va salvar una àvia d'un robatori després d'escoltar els crits d'auxili de la víctima quan l'agent era a casa seva.


El protagonisme, però, en aquesta ocasió va ser pel regidor de Seguretat ciutadana del Vendrell. Mentre estava explicant el succés, es pot veure com darrere seu dos vehicles xoquen i estan a punt d'atropellar-lo.

L'efecte xafarder que sovint genera cues en els accidents de trànsit, es va traspassar al Vendrell en aquesta ocasió durant una roda de premsa. Tot va quedar en un ensurt i una curiosa anècdota que fins i tot el regidor, Christian Soriano, es va prendre amb humor com ha deixat clar en un missatge a les xarxes socials: «Perquè després diguin que els polítics no ens juguem la vida a la feina».


 
Participació