L'Ajuntament de Calafell aprova una suspensió de llicències a la zona dels multicinemes

El consistori considera que hi ha risc que aquest equipament desaparegui

Imatge dels Multicinemes MCB de Calafell.
Imatge dels Multicinemes MCB de Calafell. | AC
18 de setembre del 2023
Actualitzat a les 15:17h
El plenari de l'Ajuntament de Calafell, reunit aquest dilluns de manera extraordinària i urgent, ha aprovat una suspensió temporal de llicències urbanístiques al PMU 7 Multicinemes. Segons ha explicat l'alcalde, Ramon Ferré, l'objectiu del govern municipal amb aquesta decisió és protegir aquest equipament.

La suspensió de llicència aprovada és d'un any, amb la possibilitat d'un any més de pròrroga. Sobre aquesta qüestió, el portaveu municipal, Miguel Àngel Perín, ha manifestat que hi ha risc que els cinemes desapareguin i que en el seu lloc s'instal·li una superfície comercial.
 

El futur dels cinemes, en l'aire

Cal recordar que fa uns mesos la propietat dels cinemes, que van obrir portes l'any 2020, va manifestar el complicat futur del negoci i que havien rebut algunes ofertes de compra per instal·lar a l'espai una superfície comercial. En aquest sentit, l'Ajuntament va obrir la porta a una municipalització de l'equipament.

Durant la suspensió de llicències, que es pot allargar durant dos anys, el govern municipal vol canviar el plantejament urbanístic de la zona, eliminant els usos comercials i de serveis, mantenint únicament els usos culturals i d'oci.