Els actes de la Festa Major de Misericòrdia 2023 a Reus d'aquest dijous 21 de setembre

Els Guardons de la Ciutat donen el tret de sortida a la festa major reusenca

La bandera mariana oneja al Campanar de la Prioral de Reus.
La bandera mariana oneja al Campanar de la Prioral de Reus. | TarragonaDigital
21 de setembre del 2023
Actualitzat a les 9:57h
Durant el matí, al CAMPANAR, al punt més alt del pinacle major, hissada de la bandera mariana com a inici de les festes de Misericòrdia.

18.00 h, des de la BIBLIOTECA CENTRAL XAVIER AMORÓS, ruta Gabriel Ferrater ideada per Fina Masdéu i conduïda per Ans Educació. Inscripcions a inscripcions.reus.cat.

18.00 h, al CARRER DEL VIDRE, «El vitrall somiat d’Antoni Gaudí a la Sagrada Família», visita i taller de vitralls modernistes. Durada: 45 minuts. Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a ticket.reusturisme.cat.

18.30 h, des de la CASA RULL i pels CARRERS DEL NUCLI ANTIC, cercavila del Canó de les Festes. Canonades i versots ompliran els carrers del nucli antic.

18.30 h, al PARC DE MAS IGLESIAS, espectacle familiar amb Les aventures de Matito.

19.00 h, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, projecció del Documental del Mes Remant a la deriva, de Sarvnik Kaur.

19.00 h, a la SALA EMILI ARGILAGA DEL CENTRE DE LECTURA, presentació del projecte Llars Familiars HSJ a càrrec de Daniel Pi, dins el cicle «Habitatge, un dret social».

19.00 h, al CARRER DEL VIDRE, «El vitrall somiat d’Antoni Gaudí a la Sagrada Família», visita i taller de vitralls modernistes. Durada 45 minuts. Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrades a ticket.reusturisme.cat.

19.30 h, a la CASA NAVÀS, conferència «Lluís Domènech i Montaner: La persona» a càrrec de Cristina Domènech, besneta de Lluís Domènech i Montaner i Mercè Domènech, neta de Lluís Domènech i Montaner, dins el cicle de conferències «Casa Navàs, testimonis modernistes» dedicat a l’Any Domènech i Montaner.

20.00 h, al SALÓ DE PLENS DE L’AJUNTAMENT, lliurament dels Guardons de la Ciutat 2023. Un homenatge públic a la societat civil de casa nostra.

20.30 h, pel NUCLI ANTIC, el Carro dels Romanços. Sortida de la cercavila des de la seu de l’entitat, al carrer de Sant Llorenç, i actuacions a les places de la Patacada, del Mercadal i de Sant Pere.

20.30 h, a la CASA NAVÀS, visita guiada, concert i sopar. Revetlla musical de Sardina’s Golden Rule, amb clàssics de la música a ritme de rock&roll i disco.