1 de 10
Alt Camp

El Premi Josep Moncunill i Cirac dotarà amb 4.000 euros la millor iniciativa educativa de Valls

El veredicte es farà públic dins del mes d’abril

Imatge d'arxiu d'una escola | Pau Masó
per Albert Oliva, Valls | 28 de setembre de 2023 a les 12:50 |
La Fundació Ciutat de Valls, sota el patrocini de la família Moncunill Giró, convoca una nova edició del Premi Josep Moncunill i Cirac a iniciatives educatives, el qual vol distingir i donar suport a les millors iniciatives didàctiques que es duguin a terme en el camp de l’educació a la nostra ciutat, tant en el vessant curricular com educatiu i en el del lleure.
 

La seva dotació és de 4.000 euros. Poden optar al Premi Josep Moncunill i Cirac tots els centres d’educació infantil i primària, els instituts i escoles d’educació secundària, les entitats de lleure i d’educació ambiental i també els particulars i resta d’entitats i organitzacions, que treballin projectes en l’àmbit educatiu a Valls.
 

Es valoraran especialment els projectes que fomentin el valors humans com la solidaritat, la integració, la igualtat, la convivència, així com també el foment i desenvolupament del patrimoni natural i de conservació de la biodiversitat.
 

El jurat del premi estarà format pel responsable del Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Camp, dues persones especialistes en educació, un membre de la família Moncunill, i un representant de la Fundació Ciutat de Valls.
 

Els projectes que vulguin participar en aquesta cinquena convocatòria hauran d'enviar per correu electrònic a l'adreça de la Fundació, [email protected], termini fins el dia 31 de desembre del 2023, el dossier amb la seva proposta. El veredicte es farà públic dins del mes d’abril i el seu lliurament s’inclourà dins la Nit de Premis de Valls 2024.
Participació