1 de 10
Alt Camp

Segon vídeo alarmant: Un «Superman» en moto es posa en perill a l'autovia a Valls

El conductor circula estirat damunt de la moto per l'A-27 a gran velocitat

per Albert Oliva, Valls | 3 d'octubre de 2023 a les 10:20 |
Nova imprudència al volant a l'A-27 a la sortida de Valls. Les xarxes han tornat a fer viral un vídeo que, aquesta vegada, mostra com un motorista condueix temeràriament per la via posant en perill la seva pròpia vida i la dels altres conductors.El protagonista ha estat batejat popularment com a «Superman», pel comportament que mostra en el vídeo. Concretament, circula estirat damunt de la moto per l'A-27 a gran velocitat. A més, porta una L de novell i fa tot tipus d'imprudències i temeritats.

Segon vídeo viral en pocs dies

Aquest no és un fet puntual, ja que durant el passat cap de setmana es va fer viral un altre vídeo de les mateixes característiques. En aquella ocasió, tres conductors van conduir temeràriament, fent canvis de carril bruscos i amb les llums d'emergència posades.

A més, els acompanyants de dos dels turismes es mostraven asseguts damunt les finestres de les portes, cridant i celebrant la situació de manera molt alarmant. Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els protagonistes.


 
Participació