1 de 10
PORT DE TARRAGONA

Autoritzen la pròrroga del conveni del Govern i el Port de Tarragona per a prevenció i emergències

Permetrà adequar els mitjans dels Bombers de la Generalitat a la tipologia de riscos específics propis de la zona de servei marítim-terrestre del Port

Imatge d'un moll de mercaderies del Port de Tarragona. | Port de Tarragona
per TarragonaDigital, Tarragona | 10 d'octubre de 2023 a les 17:50 |
El Consell de Ministres ha autoritzat a l'Autoritat Portuària de Tarragona a prorrogar quatre anys el conveni amb la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments de la Generalitat. A proposta del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) i del Ministeri de Política Territorial, Interior continuarà prestant serveis comuns de prevenció i control d'emergències al Port de Tarragona.

L'actual conveni es va signar el 2019 i preveu que el Port de Tarragona assumeixi 150.000 euros d'inversió per adquirir equipament especialitzat d'intervenció i 50.000 euros per a formació teòrica i pràctica dels riscos específics de l'activitat industrial i marítima al Port.


La inversió de l'Autoritat Portuària de Tarragona ha de permetre adequar els mitjans dels Bombers de la Generalitat a la tipologia de riscos específics propis de la zona de servei marítim-terrestre del Port.
Participació