1 de 10
BAIX PENEDÈS

Àngel Soteras, nomenat director dels Serveis Territorials d'Interior al Penedès

En els pròxims dies s'anunciarà el relleu de Josep Maria Colomé al capdavant d'Educació

Àngel Soteras és el nou director dels Serveis Territorials d'Interior al Penedès. | Govern
per TarragonaDigital, El Vendrell | 11 d'octubre de 2023 a les 15:56 |
El Govern de la Generalitat ha nomenat Àngel Soteras com a director dels Serveis Territorials d'Interior al Penedès. Aquest és el setè servei territorial de la Generalitat que es desplega a la vegueria i durant aquest mes d'octubre està previst que es nomeni la nova direcció dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes.

D'aquesta manera s'arribarà a l'objectiu que es va fixar el Govern el març de 2022. Així mateix, abans de la primavera del 2024 també es nomenaran els directors o directores dels departaments de Justícia i Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

 

El perfil de Soteras

Veí de Capellades (Anoia), Àngel Soteras ha dedicat bona part de la seva vida a la docència. En l‘àmbit polític, actualment és primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Capellades, i responsable de les àrees de Cultura, Promoció, Comunicació, Comerç i Turisme. Del 2003 al 2007 va ser alcalde del municipi, i és regidor de l'ajuntament des del 1995.

Soteras també ha estat conseller comarcal de l'Anoia en diverses etapes entre el 1995 i aquest 2023, és representant de l'Ajuntament de Capellades al Patronat del Museu Molí Paperer de Capellades i representant de l'ajuntament a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC).

 

Relleu als serveis territorials d'Educació

D'altra banda, els pròxims dies també es coneixerà el nom de la persona que assumirà la direcció dels Serveis Territorials d'Educació al Penedès. Fins ara, el càrrec l'havia desenvolupat Josep Maria Colomé, però amb el canvi al capdavant de la conselleria d'Educació el passat mes de juny s'ha decidit rellevar-lo.

Educació és el primer servei territorial que es va posar en marxa, i, ara com ara, ja hi ha unes 35 persones que hi treballen, i estan ubicades a l'edifici de l'Eina del Vendrell. Està previst que aquest hivern els serveis es traslladin a l'antic edifici dels jutjats de la capital del Baix Penedès, i que s'ampliï el personal fins a assolir una plantilla d'unes 80 persones.
Participació