1 de 10
SUCCESSOS

El Seprona decomissa 40 quilos de peix sense documentació a les Cases d'Alcanar

Els agents van trobar diverses bosses amb llenguados en dues embarcacions que tornaven de pescar al port del municipi ebrenc

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Civil. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Les Cases d'Alcanar | 23 d'octubre de 2023 a les 15:23 |
Agents del Seprona van decomissar 40 quilos de peix sense etiquetar ni disposar de documentació al port de les Cases d'Alcanar el passat 19 d'octubre. Segons el comunicat de la Guàrdia Civil, diverses patrulles uniformades que controlaven el compliment de la normativa de les captures van detectar moviments de bosses plenes de peix al voltant del recinte i van constatar que no disposaven de documentació.

En un control a dues embarcacions que tornaven de pescar van trobar, ocults entre els aparells, diverses bosses amb llenguado i llenguado tasconer. El producte van ser immobilitzat i precintat perquè no disposava d'etiquetes ni documents de traçabilitat.


La Guàrdia Civil va donar compte del cas al Departament d'Acció Climàtica i va lliurar el peix a una entitat benèfica de la població amb el compromís que passés els pertinents controls sanitaris.

El cos armat ha assegurat que està intensificant els controls sobre activitats pesqueres a la província dins del Pla Anual Integral d'Activitats Pesqueres dels ministeris de l'Interior i Agricultura.
Participació