1 de 10
Conca de Barberà

Bon Preu anuncia quan podria començar l'activitat a Montblanc

La inversió del grup és de 204 MEUR i crearà d'entrada uns 300 llocs de treball.

El grup Bonpreu s'instal·larà a Logis Montblanc | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 16 de novembre de 2023 a les 10:21 |
Bon Preu iniciarà la seva activitat a Montblanc tant bon punt l'empresa pública Cimalsa, que s'encarrega de les obres d'urbanització de la plataforma logística, li doni el permís. La previsió és que el nou Logis Montblanc estigui enllestit abans del febrer del 2025.

En aquest sentit, Joan Sabartés, director d'operacions del Grup Bon Preu, afirmat que estan a punt per començar a construir els dos magatzems que han d'acollir el centre logístic de la companyia i es mostra convençut que això serà abans que finalitzi la urbanització de tot el polígon.


«Farem la inversió tant aviat com ens entreguin les parcel·les», assegura Joan Sabartés, director d'operacions del Grup Bon Preu. El termini per executar els treballs és de disset mesos, tal com ha recordat el conseller delegat de Cimalsa, Isaac Albert, però «això no vol dir que Bon Preu hagi d'esperar fins el febrer del 2025», concreta. «Segurament serà bastant abans», fins i tot ha afegit.

Creació de 300 llocs de treball

La inversió total de Bon Preu serà de 204 MEUR. L'empresa espera donar feina a 300 persones i invertir 97,8 milions d'euros inicialment, mentre que en els pròxims deu anys la companyia calcula crear 900 llocs de treball.

En una primera fase, el magatzem de secs ocuparà 26.500 metres quadrats, mentre que el de frescos serà de 12.600 metres quadrats. La previsió però, és ampliar la superfície en 55.900 metres quadrats i 38.800 metres quadrats respectivament. En un futur, l'empresa pretén construir un altre magatzem de logística inversa pensat per a retorn de material reciclable dels seus establiments.
Participació