1 de 10

Arriba una nova edició amb novetats del Mercat de Nadal de Valls

El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre el centre històric de Valls acollirà la fira

Fira de Nadal de Valls | Cedida
per Albert Oliva, Valls | 29 de novembre de 2023 a les 12:20 |
El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs. És un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l'any a la capital de l'Alt Camp. De fet, és l’única fira d’aviram del Camp de Tarragona amb una bona oferta d’aus de corral, capons, galls dindis, pollastres, oques i ànecs, criats a pagès.Es poden comprar comprar les aus al Mercat de Nadal el mateix dia, amb servei d'escorxador. A més, també s'hi pot trobar una variadíssima oferta d'arbres, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços objectes ornamentals, productes artesanals... i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. 

Cantada de Nadales

Com a novetat, enguany es podrà gaudir de la cantada de nadales que oferiran les corals vallenques durant els dos dies de Mercat, unes veus que ompliran de música, vida i energia el municipi, en unes dates tan especials com aquestes.

El Mercat té com a marc el centre de la ciutat: el Pati i els carrers de La Cort i Jaume Huguet. Estarà obert de les 10 del matí a les 9 del vespre (diumenge fins a les 8 del vespre). A més, també es podrà gaudir d’activitats complementàries com el Mercat d’Art Jove, a la plaça del Museu Casteller (només dissabte); el pessebre monumental; o visites guiades a la Capella del Roser, el refugi antiaeri de la Plaça del Blat, o la ruta per descobrir els espais més importants de Valls. Així mateix, a l'entorn de la plaça de l'Oli, el matí del dissabte es farà el mercat de la fruita i la verdura.


Amb el Mercat de Nadal s’obre el cicle de les festes nadalenques amb una gran varietat d’actes: il·luminacions extraordinàries i música ambiental als carrers, el Concurs d’Aparadors, representacions dels pastorets, Parc de Nadal, concerts, cavalcada de reis, campanyes i accions d’animació als carrers comercials i una àmplia programació d’actes i activitats.

El Mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors d’Aus El Francolí, i Societat de Sant Antoni.
Participació