Anna Tarragó continuarà presidint Junts x Reus en la nova executiva local

L'única candidatura presentada, formada per 8 persones, s'ha proclamat automàticament | Teresa Pallarès i Montserrat Vilella continuen com a vocals

La nova executiva de Junts x Reus ha estat proclamada automàticament, essent l'única candidatura presentada
La nova executiva de Junts x Reus ha estat proclamada automàticament, essent l'única candidatura presentada | Cedida
30 de novembre del 2023
Actualitzat a les 10:55h
La setmana passada els afiliats de Junts per Catalunya van celebrar les votacions per elegir les noves executives de les agrupacions locals d’arreu del territori. A la ciutat de Reus, i en haver-se presentat una única candidatura, segons els estatuts del partit aquesta ha estat automàticament proclamada per formar una nova executiva, amb un mandat de 18 mesos.

Anna Tarragó continuarà com a presidenta del partit a Reus, acompanyada d’un equip de 8 persones, que representen la realitat plural de Junts per Catalunya a la ciutat. "Destaquem la nostra sensibilitat amb la independència de Catalunya, la política de gènere, l’ampli ventall d’edats dels membres que integren l’equip i la diversitat d’orígens polítics", afirma Tarragó.

D'aquesta manera, l'executiva renovada de Junts x Reus queda de la següent manera: Anna Tarragó, com a presidenta; Sarah Dubois, responsable d'Organització; Jordi Salvadó, responsable de Comunicació; Àlfred Pitarch, responsable de Política Municipal; Roger Redondo, responsable d'Afiliats; Gerard Gort, responsable de Política Nacional; i Josep Lluís Maduell, responsable d'Entitats.

A més, Montserrat Vilella, regidora a l'Ajuntament de Reus entre el 2011 i el 2022, i Teresa Pallarès, actualment regidora a l'oposició, continuen com a vocals de l'agrupació local.