1 de 10
Successos

Intenten ocupar un xalet amb piscina en una urbanització de Reus

Dues dones van forçar l'entrada del xalet, amb piscina, per ocupar-lo, però la ràpida intervenció de policia i veïns va evitar que s'instal·lessin

Imatge de la casa que volien ocupar les dues dones a Reus. | TarragonaDigital
per Laia Solanellas, Reus | 30 de novembre de 2023 a les 12:34 |
Ensurt entre els veïns de la urbanització Blancafort de Reus aquesta setmana. El passat dimarts, 28 de novembre, unes persones van ser vistes durant la nit passejant pels carrers i amb una eina per forçar portes a la mà, segons ha pogut saber TarragonaDigital. Això va fer saltar totes les alarmes de la comunitat, la qual ja va incrementar la vigilància i també va passar l'avís a la policia.

L'endemà a la tarda uns veïns van observar com algú havia entrat en un dels xalets de la urbanització, al carrer d'Itàlia, amb l'objectiu d'ocupar-lo. La casa, amb tots els luxes i piscina inclosa, està desocupada des de fa anys i actualment és propietat d'un banc


Quan els veïns van veure que també s'havia intentat punxar la llum, van tornar a avisar els Mossos d'Esquadra. La ràpida reacció dels veïns i de la policia va poder evitar que les dues persones —dues doness'instal·lessin al xalet.

Els Mossos d'Esquadra es van personar al lloc dels fets per aquesta temptativa d'ocupació. Com que no havien passat 24 hores des que les dones havien entrat al xalet, la policia les va identificar i les va poder fer fora.


Tot plegat va quedar només en un ensurt en aquesta ocasió, tot i que durant el requeriment dels Mossos d'Esquadra la discussió va pujar de to i una de les dones va acabar denunciada per faltar el respecte als agents de l'autoritat.
Participació