Els pàrquings de Tarragona tindran els nous controls d'accés a mitjan 2024

L'empresa Skidata Iberica serà l'encarregada de subministrar i mantenir els equipaments i el programari

Els nous accessos als pàrquings municipals de Tarragona estaran instal·lats a mitjan 2024.
Els nous accessos als pàrquings municipals de Tarragona estaran instal·lats a mitjan 2024. | Aparcaments Municipals de Tarragona
01 de desembre del 2023
Actualitzat a les 11:41h
L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona renovarà la maquinària d'accés i pagament dels set aparcaments de gestió municipal. En aquest sentit, l'EMT ha signat un contracte amb l'empresa Skidata Iberica per al subministrament i manteniment dels equipaments i el programari dels pàrquings de Saavedra, Imperial Tarraco, Bastos, Torroja, President Companys, Avinguda Catalunya i Joan XXIII.
 
Amb l'objectiu de facilitar el bon funcionament dels aparcaments i la qualitat del servei que es dona als usuaris, l'EMT i l'empresa adjudicatària han celebrat la primera reunió de treball. En el transcurs de la mateixa s'ha explicat que la tecnologia de la maquinària dels set aparcaments de gestió municipal estigui renovada a mitjan any 2024.
 

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic desbloqueja el procés

El procés de substitució de la maquinària dels aparcaments municipals ha tirat endavant després que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic notifiqués el passat 17 de novembre la desestimació del recurs especial en matèria de construcció, presentat el gener del 2022 per l'empresa Equinsa, una de les empreses licitadores del concurs. 

La presidenta de l'EMT, Sonia Orts, destaca que "és una bona notícia que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic hagi desestimat el recurs. Ja hem començat a treballar amb l'empresa adjudicatària perquè la modernització de la tecnologia actual dels aparcaments municipals a Tarragona sigui una realitat al més aviat possible".