La Fira de Nadal del Morell, tot un èxit: prop de 12.000 persones

Les activitats solidàries amb La Marató de TV3 recapten uns 3.000 euros

La Fira de Nadal del Morell ha atret prop de 12.000 persones durant el cap de setmana.
La Fira de Nadal del Morell ha atret prop de 12.000 persones durant el cap de setmana. | Cedida
04 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:02h
El Morell ha celebrat aquest cap de setmana la Fira de Nadal, una cita que ha omplert el municipi del Tarragonès. Els veïns i veïnes, així com els visitants, han pogut gaudir de música, restauració, atraccions, pista de gel, artesania, comerç local, cellers, tastos, trenet de Nadal, Festa de l'Oli, tallers infantils, cultura popular, espectacles i, fins i tot, una trobada de clàssics.

L'alcalde del Morell, Eloi Calbet, ha exposat que "a la Fira de Nadal del nostre municipi no li falta detall per esdevenir una de les millors fires que es fan per aquestes dates al nostre territori". L'esdeveniment, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica, amb el suport de l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell, ha atret gairebé 12.000 persones.

"La meteorologia sempre ens fa una mica la guitza, i en aquest cas el vent va fer acte de presència dissabte al matí", ha explicat la regidora Mònica Casas. La resta del cap de setmana, però, "va ser increïble, amb persones vingudes d'arreu, des de Sabadell, Lleida o, fins i tot, València", ha afegit la regidora.

Així mateix, ha destacat la satisfacció de tots els agents implicats en l'esdeveniment, "des de restauradors a comerciants del nostre poble, passant pels cellers i els artesans… Creiem que tothom en fa un molt bon balanç". La novetat de sortejar els arbres de Nadal naturals també ha agradat força, amb més de 200 persones apuntades per 12 arbres.

Finalment, també han estat un èxit les activitats solidàries per La Marató de TV3, que enguany es dedica a la salut sexual i reproductiva. En total, es van recaptar uns 3.000 euros, entre l'esmorzar de la Festa de l'Oli i una xocolatada.
 

Les següents cites de la programació de Nadal del Morell

La programació nadalenca continua ara amb la resta d'actes tradicionals d'aquestes festes i s'allarga fins al 5 de gener. Les pròximes cites seran diumenge 17 de desembre amb el concert per La Marató de TV3 que organitza l'Escola Municipal de Música El Morell amb l'Associació Voluntariat Social El Morell.

Així mateix, també es podrà gaudir del Trencanous, que organitza l'activitat de dansa de l'AMPA Ventura Gassol.