Més de 1.200 nens i nenes de Reus canten per la Gran Nadala 2023

"El Rabadà" ha estat la cançó escollida perquè la interpretés el cor, del qual també ha participat l'Escola Santa Anna de Castellvell

L'alumnat de primària de 30 centres educatius ha format part de la Gran Nadala 2023 a Reus
L'alumnat de primària de 30 centres educatius ha format part de la Gran Nadala 2023 a Reus | Ajuntament de Reus
11 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:33h
Més de 1.200 alumnes de primària de 30 centres educatius, acompanyats dels seus mestres, han participat aquest dilluns 11 de desembre a La Gran Nadala 2023. El tema escollit enguany ha estat "El Rabadà" i s'ha interpretat a la plaça Univers de Reus.

Una de les grans novetats d'aquesta edició és que, per primera vegada, s’ha convidat un centre de fora de Reus, l’Escola Santa Anna de Castellvell del Camp, per participar-hi. La voluntat de l’organització és que cada any sigui una població diferent la que es desplaci a la capital del Baix Camp.

Canal Reus TV organitza aquest esdeveniment anual amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d'Educació i Ciutadania, i serveix per donar la benvinguda a les festes nadalenques. 

Trenta centres educatius

El docent i músic Jordi Salvadó ha estat el director musical de l'esdeveniment, que enguany ha complert l'11a edició. L’emissió en directe de la cantada ha comptat també amb la presència de la regidora d'Educació i Ciutadania, Pilar López.

Les escoles reusenques participants en l'edició d'enguany han estat l'Escola Misericòrdia, Arce, La Vitxeta, Rubió i Ors, Sant Josep, Isabel Besora, Eduard Toda, Pare Manyanet, La Salle, Collège Français, Maria Cortina, Cèlia Artiga, Sant Pau, Els Ganxets, Puigcerver, Maria Rosa Molas, General Prim, Mowgli, Joan Rebull, Marià Fortuny, Teresa Miquel, Pi del Burgar, Prat de la Riba, Montsant, La Presentació, Sant Bernat Calvó, Pompeu Fabra, Nostra Sra. del Mar i CEE Font del Lleó.