1 de 10
Turisme

L'aerolínia Jet2 apostarà per créixer a l'Aeroport de Reus amb més de 155.000 places aquest estiu

La companyia oferirà vols directes al Regne Unit i, de cara al 2025, estrenarà connexió amb Liverpool

L'aerolínia incrementarà les places a l'Aeroport de Reus aquest estiu de 2024 | ACN / Ariadna Escoda
per TarragonaDigital, Reus | 30 de gener de 2024 a les 13:48 |
L'aerolínia Jet2.com ha desvelat a la darrera edició del FITUR els seus plans de creixement a l'Aeroport de Reus aquest 2024. Així, la companyia oferirà més de 155.000 places per volar durant els mesos d'estiu, una xifra que suposa un creixement del 15% respecte del 2023.Després de consolidar-se com la segona principal aerolínia a Reus i la líder indiscutible entre els passatgers des del Regne Unit, a més de 120.000 persones, l'empresa afegirà enguany més de 20.000 places addicionals. En total, Jet2 oferirà vols directes a 10 de les seves bases i assolirà un màxim de 31 vols setmanals a l'estiu.

A més, la companyia aèria ha comunicat que, de cara al 2025, té previst obrir una nova ruta fins a Liverpool, que se sumarà a les noves connexions amb Londres-Lutton i Manchester. Serà una oportunitat única per als residents de la regió per visitar una de les ciutats amb més encant, cultura i diversió del país.


Reacció a les taxes aeroportuàries

Davant la notícia que Aena pretén incrementar un 4% les taxes aeroportuàries, l'empresa Jet2.com ha exposat que no descarta congelar les inversions a l'Estat. Aquest increment, anunciat pel gestor, s'aplicaria a partir de l'1 de març.

En un entrevista a Cinco Días, el conseller delegat de la companyia, Steve Heapy, assenyala que si pugen els preus s'haurà de "considerar si és el millor destí" i avisa del seu "efectiu nociu".


Heapy suggereix la congelació dels tributs i subratlla que no vol que "la capacitat d'inversió fluctuï, amb pujades i baixades cada any. L'estabilitat ajuda per al creixement". La previsió de Jet2 és augmentar un 9% les places a Catalunya -té destins als aeroports de Girona, Reus i T2 del Prat- per a l'estiu de 2025.
Participació