La Cursa de les Dones de Reus arriba enguany a la seva 12a edició

Fins a 2.500 noies i dones podran participar en la cursa solidària que tindrà lloc el diumenge 5 de maig

Imatge d'arxiu de la Cursa de la Dona a Reus
Imatge d'arxiu de la Cursa de la Dona a Reus | Ajuntament de Reus
30 de gener del 2024
Actualitzat a les 16:43h
Ja estan obertes les inscripcions per a la 12a edició de la Cursa de les Dones de Reus que se celebrarà el pròxim diumenge 5 de maig. Aquesta cursa és l’activitat esportiva i solidària més multitudinària que es realitza a la ciutat, amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat.

Les participants de la cursa, inicialment limitada a 2.500 dorsals, faran un recorregut de 5 quilòmetres pels carrers més emblemàtics de la ciutat. S’hi poden inscriure online les noies i dones a partir dels 12 anys (nascudes el 2012).

El preu per persona és de 12 euros i dona dret a la participació a la Cursa de les Dones, dorsal personalitzat (dintre dels terminis establerts), samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig d’obsequis, assegurança, cronometratge amb xip, premis per a les guanyadores i animació de la cursa.

Investigació i lluita contra el càncer

En aquesta edició, el benefici de la recaptació anirà destinat a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre i al Servei d’Epidemiologia i Prevenció del Càncer de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Com cada any, totes aquelles persones que, tot i no córrer la cursa, vulguin col·laborar econòmicament amb les causes a què contribueix, podran adquirir el dorsal 0 a través del web i augmentar-ne la recaptació.

Les participants de la cursa podran recollir el dorsal, la samarreta i la bossa de benvinguda al polilleuger Alberich i Casas els dies 3 i 4 de maig, en horari de 10 a 20 hores, ininterrompudament. No es lliuraran dorsals el mateix dia de la Cursa. Allà podran deixar la seva signatura a la lona commemorativa per aquesta edició.

El mateix 5 de maig s’organitzarà una cursa infantil, prèvia a la cursa. Hi podran participar nens i nenes fins als 11 anys, inclosos. Les inscripcions per aquesta cursa són gratuïtes, i opcionalment es podrà fer un donatiu adquirint la samarreta.