1 de 10
Economia

Plantegen la creació de cicles enfocats als perfils professionals que necessitarà Lotte a Mont-roig

L'empresa coreana va plantejar la possible creació de cicles formatius específics en una reunió als Serveis Territorials d'Educació de Tarragona

Es tracta de la primera reunió a tres bandes per plantejar la possibilitat. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Mont-roig del Camp | 5 de febrer de 2024 a les 16:30 |
L'Ajuntament de Mont-roig del Camp i representants de Lotte Energy Materials es van trobar amb els Serveis Territorials d'Educació de Tarragona per exposar els perfils professionals i les necessitats formatives que requerirà l'empresa coreana en la seva implantació al municipi en els pròxims mesos.

En aquest encontre, que es va desenvolupar a les oficines municipals de Miami Platja, van participar, per part de l'Ajuntament, l'alcalde Fran Morancho, les regidores Elvira Montagud d'Educació i Yolanda Pérez d'Impuls Econòmic, així com tècnics municipals. Pel que fa a Lotte, van estar presents Taeil Lim, director general de Lotte Energy Materials Spain SL, Jacob Baik, gerent del projecte a Catalunya, i Marc Nieto Garrido, assistent del projecte a Catalunya. Pel costat dels Serveis Territorials d'Educació, van participar Joan Manel Audí Gil, director dels serveis territorials a Tarragona, Diego Cañavate, director adjunt, i Rosa Carbonell, coordinadora de Formació Professional.


Aquesta reunió trilateral va permetre alinear l'oferta formativa del territori amb les futures necessitats de contractació del projecte de Lotte, així com explorar la possible creació de cicles formatius específics orientats a cobrir els llocs de treball previstos per l'empresa. Aquest és el primer contacte formal entre les tres parts, establint un acord de col·laboració entre l'àmbit acadèmic, l'administració pública i l'empresa privada.
Participació