Article

Plantegen la creació de cicles enfocats als perfils professionals que necessitarà Lotte a Mont-roig

L'empresa coreana va plantejar la possible creació de cicles formatius específics en una reunió als Serveis Territorials d'Educació de Tarragona

Es  tracta de la primera reunió a tres bandes per plantejar la possibilitat.
Es tracta de la primera reunió a tres bandes per plantejar la possibilitat. | TarragonaDigital
05 de febrer del 2024
Actualitzat a les 16:38h
L'Ajuntament de Mont-roig del Camp i representants de Lotte Energy Materials es van trobar amb els ServeisTerritorialsd'Educació de Tarragona per exposar els perfilsprofessionals i les necessitatsformatives que requerirà l'empresa coreana en la seva implantació al municipi en els pròxims mesos.

En aquest encontre, que es va desenvolupar a les oficinesmunicipals de Miami Platja, van participar, per part de l'Ajuntament, l'alcalde Fran Morancho, les regidores Elvira Montagud d'Educació i Yolanda Pérez d'Impuls Econòmic, així com tècnics municipals. Pel que fa a Lotte, van estar presents Taeil Lim, director general de LotteEnergy Materials Spain SL, Jacob Baik, gerent del projecte a Catalunya, i Marc Nieto Garrido, assistent del projecte a Catalunya. Pel costat dels ServeisTerritorials d'Educació, van participar Joan Manel Audí Gil, director dels serveis territorials a Tarragona, Diego Cañavate, director adjunt, i Rosa Carbonell, coordinadora de Formació Professional.

Aquesta reuniótrilateral va permetre alinearl'ofertaformativa del territori amb les futuresnecessitats de contractació del projecte de Lotte, així com explorar la possiblecreació de ciclesformatius específics orientats a cobrir els llocs de treball previstos per l'empresa. Aquest és el primer contacteformal entre les tres parts, establint un acord de col·laboració entre l'àmbit acadèmic, l'administració pública i l'empresa privada.