1 de 10
Mobilitat

Es tallarà l'accés i es prohibirà l'estacionament als carrers del recorregut del Carnaval de Reus

Les principals afectacions de trànsit seran als passejos de Prim i de Sunyer, les places Pastoreta, Nen de les Oques i Llibertat, i el Tomb de Ravals

Imatge d'arxiu de la Rua de lluïment del Carnaval de Reus 2023 passant pel passeig Misericòrdia | Laia Solanellas
per TarragonaDigital, Reus | 9 de febrer de 2024 a les 10:16 |
El servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus informa de les afectacions al trànsit previstes per aquest cap de setmana amb motiu de la celebració dels actes principals del Carnaval: la Rua de lluïment, el dissabte 10 de febrer entre les 18 a 21 hores; i la Rua matinal i la Rua de confeti, el diumenge 11, a les 11.45 hores i de 18 a 20 hores, respectivament. Podeu consultar els plànols de circulació al web municipal.Durant la rua de lluïment de dissabte, estarà prohibit l’estacionament a la zona blava davant la Biblioteca Xavier Amorós entre les 6 i les 24 hores del dissabte, i al llarg de tot el recorregut entre les 6 hores del dissabte i les 14 hores del diumenge. El recorregut de la rua passa per la plaça de la Pastoreta, passeigs de Prim i de Sunyer i la plaça del Nen de les Oques.

El diumenge 11 de febrer hi haurà diverses afectacions. Durant la rua matinal, estarà prohibit l’estacionament al llarg del recorregut entre les 6 hores del dissabte i les 14 hores del diumenge, amb excepció de la plaça de la Pastoreta, els ravals de Robuster i de Sant Pere, el carrer de Doctor Robert, la plaça de la Llibertat i el carrer de Pintor Tapiró, que està prohibit estacionar-hi de les 20 hores del dissabte fins a les 22 hores del diumenge. El recorregut de la runa és: plaça de Pastoreta, carrer de Misericòrdia, ravals de Robuster, de Sant Pere i del Pallol, plaça de Catalunya, carrer del Dr. Robert i plaça de la Llibertat.


Pel que fa a la rua del confeti, estarà prohibit l’estacionament al llarg del recorregut entre 20 hores del dissabte i les 22 hores del diumenge. El recorregut és: plaça de la Llibertat, carrer del Doctor Robert, plaça de Catalunya, ravals del Pallol, de Sant Pere i de Robuster, carrer de Misericòrdia i plaça de la Pastoreta. A més, ambdós dies el trànsit es desviarà en determinats punts de la ciutat, per evitar els carrers d'accés a aquests, en què estarà prohibida la circulació.
També hauries de llegir
Fa 5 setmanes

El programa d'actes del Carnaval de Reus 2024

Participació