Es tallarà l'accés i es prohibirà l'estacionament als carrers del recorregut del Carnaval de Reus

Les principals afectacions de trànsit seran als passejos de Prim i de Sunyer, les places Pastoreta, Nen de les Oques i Llibertat, i el Tomb de Ravals

Imatge d'arxiu de la Rua de lluïment del Carnaval de Reus 2023 passant pel passeig Misericòrdia
Imatge d'arxiu de la Rua de lluïment del Carnaval de Reus 2023 passant pel passeig Misericòrdia | Laia Solanellas
09 de febrer del 2024
Actualitzat a les 10:19h
El servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus informa de les afectacions al trànsit previstes per aquest cap de setmana amb motiu de la celebració dels actes principals del Carnaval: la Rua de lluïment, el dissabte 10 de febrer entre les 18 a 21 hores; i la Rua matinal i la Rua de confeti, el diumenge 11, a les 11.45 hores i de 18 a 20 hores, respectivament. Podeu consultar els plànols de circulació al web municipal.

Durant la rua de lluïment de dissabte, estarà prohibit l’estacionament a la zona blava davant la Biblioteca Xavier Amorós entre les 6 i les 24 hores del dissabte, i al llarg de tot el recorregut entre les 6 hores del dissabte i les 14 hores del diumenge. El recorregut de la rua passa per la plaça de la Pastoreta, passeigs de Prim i de Sunyer i la plaça del Nen de les Oques.

El diumenge 11 de febrer hi haurà diverses afectacions. Durant la rua matinal, estarà prohibit l’estacionament al llarg del recorregut entre les 6 hores del dissabte i les 14 hores del diumenge, amb excepció de la plaça de la Pastoreta, els ravals de Robuster i de Sant Pere, el carrer de Doctor Robert, la plaça de la Llibertat i el carrer de Pintor Tapiró, que està prohibit estacionar-hi de les 20 hores del dissabte fins a les 22 hores del diumenge. El recorregut de la runa és: plaça de Pastoreta, carrer de Misericòrdia, ravals de Robuster, de Sant Pere i del Pallol, plaça de Catalunya, carrer del Dr. Robert i plaça de la Llibertat.

Pel que fa a la rua del confeti, estarà prohibit l’estacionament al llarg del recorregut entre 20 hores del dissabte i les 22 hores del diumenge. El recorregut és: plaça de la Llibertat, carrer del Doctor Robert, plaça de Catalunya, ravals del Pallol, de Sant Pere i de Robuster, carrer de Misericòrdia i plaça de la Pastoreta. A més, ambdós dies el trànsit es desviarà en determinats punts de la ciutat, per evitar els carrers d'accés a aquests, en què estarà prohibida la circulació.